Hipp hipp hurra

Födelsedagsfirande idag med frukost på sängen, presenter, kalasbra vänner i skolan, musiktillägg hela dagen (nästan) och där kan det ju vara intressant att veta att hela oxhagehemmet luktar potatis. Åkte lite kundvagn tillbaka med Mikael&Oscar också, tummen upp! Låg ner av skratt på asfalten, roliga pojkarrrrrrrrrrrr. Hemma blev jag serverad trerätters middag, i'm the king today. Fått lite olika saker i present, men bäst var ju de 5 skivorna! :D Tjohotjohej! Jag vill ha allt jag lyssnar på på skiva så nu har jag väl iallafall 10 stycken riktigt bra skivor, en bra start! Nu lyssnar jag och Mikael på min nya The Who cd och ska snart kolla på Mando Diao dvd med livefrämträdande, oooh så bra. Imorgon är det valborg, grilla,grilla,frysa,frysa,grilla,grilla
Nu ska jag pussa på min man,
HEJ!


9 minuter

Har 9 minuter kvar i den här åldern. Jag och Oscar väntar uppe, kör lite Johnossi på det.
Om 5 timmar och 20 minuter får jag världens frukost på sängen, ooho sweet life!
Förresten så sitter jag i min ny inhandlade klänning från indiska, riktigt söt och den kommer att sitta som en smäck i sommar!


Stockholms äventyr


Ja, såhär kan jag se ut när jag går omkring i Vasastan med näsblod!
Phuuuu... Jag vet inte ens vart jag ska börja berätta om Stockholm! Får ta det kortfattat trots att det finns helt sjukt mycket att berätta. En riktig tjejhelg blev det. Vi bodde i Sofies systers kalasbra lägenhet i Vasastan helt själva och där levde vi ju loppan, sweet life. Dubbelsäng & Té är farliga grejer det där! Vi körde på shopping (Vintage affären dog jag i av lycka), Gamla stan mys med resturangmat, BOUNCEEE!!!!!!! Bounce var helt genialiskt, magiskt, galet, jag kan inte göra det rättvist med ord. Så jävla bra, hade gåshus i 3 timmar. Går inte att beskriva, whaaaaaaaaaa! Vi stekte en massa i linne, solglasögon och hög musik också, inte direkt något man kan klaga på! Sen fick jag sova hos min Mikael måndag- onsdag vilket var galet bra också eftersom jag har saknat honom en massa. Näe! Nu måste jag komma på vad jag ska önska mig för nån mat imorgon (dagens ilandsproblem) och klunka en massa juice.
Hejhej!


Trött

Hela den här dagen har varit konstig på något sätt. Känns som om jag har varit helt off och bara väntat på att tiden ska gå. Antar att det är så det har legat till eftersom en viss tjej längtar rätt så mycket till sthlm imorgon kanskee.. Hela dagen har gått i slowmotion och jag har bara velat lägga mig ner och sova hela tiden. Jag fattar inte alls hur jag ska hinna med historia arbetet som jag inte ens har börjat med och det ska vara inne på fredag. Bra där Lif! Äsch, det där löser väl sig. Idag fick vi se på en dansföreställning och sen var det dansworkshop. Kalasbra, fast föreställningen var väl en gnuuutta speciell kanske. Sen var det danslektion då vi körde en timme Locking. Funny bunny! Mjae, jag kanske borde börja packa inför Stockholm imorgon? Jag ska ju ändå åka hemifrån vid halv 10.
Puss


STHLMS PEPP


Imorgon då jävlar drar jag och fröken Eile till stora staden!


TRALALAA


Mongo esteter


Fail Lif

Kom precis på att jag alltid råkar säga födelsedagsmärke istället för födelsemärke och att jag säger Kalli Anka istället för Kalle Anka.. Efterbliven kanske?

FOO FIGHTERS


GE MIG


Ge mig sommar och barbenta dagar?

Sandbäckshult häng


Sitter hemma hos Mikael, andra natten i rad jag har sovit här nu och jag tror jag somnar brevid honom inatt också. Han klär jäkligt bra i min skjorta så vi har bytt skjorta för ett tag framöver, oh så snyggt. Ikväll blir det nog grillkväll hemma hos Gonzalez tror jag! Tummen upp! Igår körde vi på toastkväll, mumsfilibaba...
Nu ska jag duscha för jag luktar äckelpäckel.
Pusshej!


Trött i ögat


Sov med my man inatt, mysigt värre men galet svårt att ta sig upp imorse. Sover nog fortfarande egentligen. Puss


Solglasögon&jordgubbsshake


Sovmorgon till tio idag & radion spelade kanonbra musik hela bussfärden in till skolan, sweet!
Jag är ganska så körd på matteprovet imorgon.. Lär bli mitt första IG, känns ju lite sådär.
Bjöd fröken Eile på mumsig fika (jordgubbsshake & snickerskaka) på kulzenska idag. Gömma oss sådär längst in vid ett bord och prata om livets underligheter. Ganska så fint faktiskt. Kunde använda mina nya stekarbrillor idag också, det är en annan sak som är fint. Något som förvånade mig var när mamma helt plötsligt sa "Ja, bara du inte blir med barn eller något sånt dumt." Inte helt väntat där nej! Nu ska jag göra klart den där sablans kulturhistorian och dö lite på trappen i kvällssolen.

Hej så länge!


Those dancing days


Sångerskan, även kallad Linnea är snyggast, punkt slut.


ÅSKAN


Mongolid unge gör min dag


SÖNDAG


Sov till kvart över 11 idag, mycket ovanligt för att vara jag!
Boken som ska redovisas muntligt i svenskan imorgon är spårlöst försvunnen och jag kommer väl att få panik om några timmar eller så. Måste, måste skriva Klart kulturhistorian också! Och matten ska vi väl inte ens tala om..
Nae jag får väl ta och ta itu med det där senare ... Inte just nu iallafall .. Typ ikväll... Eller nått.
Ha det kalas folks!


LÖRDAG

bilddd
Somna sådär fint på din arm

!

hahahahh åh herregud. Vi är så jävla bäst.

Mjaaa, det är rooowligt...

Blev till att dela säng med fröken hjertquist igår, somnade som en bebis i soffan framför Love actully och sen gitarr spelandes i hästens sängen. Det gillas!

Nu sitter vi på trappen i solen, äter bullar och lyssnar på sommarmusik. Ibland är livet allt bra
Fia hälsar folks!

Puss

RSS 2.0