EN ONSDAGSKVÄLL MITT I VECKAN

Det kallas tvivel, det där som stör
Det kallas för en klump i magen och ett konstigt humör
och jag ser hur du tänker på nåt
hur du längtar dig bort
som en fågel i bur
En obehaglig distans
en konstig känsla nånstans
Det känns tomt - eller hur?
Lars Winnerbäck – Tvivel

BÄSTA ANNA

Anna har varit på praktik i 3 veckor nu.. Hon kommer inte tillbaka till skolan förens om 2 veckor..
ANNA JAG SAKNAR DIG!

I SAY A LITTLE PRAYER

Lyssnar på The Rolling Stones på min säng och känner mig glad. Tänker på sommarplanerna som redan finns och dom är awsome..
-Siesta
-Öland Roots
- Foo Fighters
Pratade dessutom med världens finaste Mikael nyss & tänkte på hur bäst han är. Kommer att sakna att somna med hans armar om mig ikväll. Nu ska jag lyssna på musik och rota igenom hela min garderob för att försöka hitta någonting att ha på mig i coola skolan imorgon.
Musiken just nu:
Aretha Franklin – I Say A Little Prayer
The Rolling Stones – Sympathy For The Devil

19.15

Ny vecka igen, känns som om veckorna äntligen börjar gå fort (tacka solen!) & jag njuter. Varit lite dålig på att uppdatera men förra veckan gjorde jag en massa fun iallafall! Var med Moa & drack té ur termos med filtar i stadsparken, var med min fining och somnade nära, köpt nya vinröda converse (jag älskar dom), fikade nere på stan, njöt av solen i fulla drag, skulle på hippiefest men det blev att sova över hos fina Fanny istället! Mycket najs. Hon är så fin hon!  Massor av koppar av té och skratt blev det, fint. Idag tog jag mig i kragen och åkte hem för att plugga inför samhällsprovet på onsdag. Märkte nu att jag är rätt dålig på att ta mig i kragen, klockan är 7 och har fortfarande inte läst en sida..
NU SKA JAG... (jag vill inte) PLUGGA.
Ska bara ta ett glas juice i solen på trappen först.

FRIDAY



12.15


Fläskig kattkärlek, det kan inte bli bättre.


.

Hahahah, hoho.. Antagligen är detta bara roligt för att jag är trött.
Kan någon säga mig varför jag inte kan få till sånna där youtuberutor genom att klistra in koden i HTMLrutan längre?! Blir galeeen. Haha men iallafall. Natthumor:

http://www.youtube.com/watch?v=S9Iq6LA7sZI


haha natthumor & natthumor.. Klockan är tio i nio.


GE MIG EN BADRING


Åh.. Det där ser så otroligtmegasjuktnajs ut.


ÄT MAT DÅ FÖR I HELVETEEEEEE!!!!!!!



Sitter på en säng och skönsjunger lite för Mikael som sitter och tecknar. Tjaaalaalaaaa! Ska köra ett litet musikalnummer runt honom tänkte jag, lite spiritfingers och pompoms. Känner mig förresten lite som tjejen på bilden, haha. Det eeeroo naajsss! Sneglar lite på min nyduschade, fina Mikael som är så inne i sitt. Kärkärkärkär.
Om ni vill veta vad det är för sång jag sitter och nynnar på just nu så är det den här braiga:
Ray LaMontagne – You Are The Best Thing 

Man blir glad & varm i magen av tanken.


GODMORGON

Jag har sovmorgon,2 av mina lektioner är inställda idag, det är sol ute & ikväll ska jag somna på en fin Mikaels arm. SKÖNT. Har miljaarrrrrder av saker att berätta men det hinner jag inte nu, måste klä på mig!
Chaachaa bloggen!

KICK ASS

Jag & Anna såg precis Kick Ass. Alltså. Jag är kär i den här tjejen. Världens tuffaste 11 åring. 
Seeeeeeeeeee den!

21.50 I ANNAS SÄNG

Kunde inte säga det bättre själv!

I SAY YEAH

Let's go crazy. Bakgrundsmusik till vad anna & jag gör just nu:
Toots & The Maytals – 54-46 Was My Number

MÖT LUKAS

Hej, det här är min vän Lukas. Fast han har lite äckliga mackor som luktar kräftor i en plastpåse, så är han hur bra som helst och jag gillar honom en massa. Kanske gillade hans skidmackor en aning också, bara för att dom var så äckliga.
Bobby McFerrin – Don't Worry Be Happy

DON'T HAVE SEX. YOU WILL GET PREGNANT. AND DIE.

Haha. Satt precis och tänkte på ett par i skolan som alltid har sex på samma toalett på jenny. Nu undrar ni nervöst vilken toalett det är, om det var den ni speglade er på idag. Jag säger bara, det du. Så nu får ni vara nervösa varje gång ni ska på toa på jenny! Iallafall! Det börjar bli pinsamt. Typ 10000 av mina vänner ( egentligen typ 4..) har sett & HÖRT dessa 2 lite väl naiva människor. Okej ha ert lilla roliga där absolut, nema problema tänker man, men när det är så HEEELA tiiiiiden så kanske det börjar bli lite pinsamt för dom att en massa vet om det fast dom inte fattar det. Haha, lite komiskt faktiskt om man är elak. Dom hördes ända in till toaletten som ligger bredvid här om dagen när min kompis gick på toa. Haha hon var ju bara tvungen att tjuvlyssna lite. Way to go pal! Näe nu ska jag sluta tänka på dessa toalettkaniner, sluta skriva intresseklubbenantecknarinlägg och ta av mig sminket & bhn= DET BÄSTA SOM FINNS.

TODAY'S A GOOD DAY

Idag är det faktiskt en riktigt bra dag. Känner mig glad! Därför tvingar jag på er lite egopicccs av moii! Today fyller också min lilla söta mamma år, det firas med en massa god mat, mums. Tjoho! Något som är ännu mer TJOHO är att familjen Hydén har köpt en tomt i DUVED! WAAH! ÄNTLIGEN! Funderar även starkt på att åka på Siesta i år.. Hur somt! Nu ska jag ner och skåla för mamma!
Lyssna på den här låten, jag befaller. Det bästa börjar vid 2.32 folks!
The Killers – All These Things That I've Done
CIAO

HEMLÄNGTAN

Idag var det hej då fest för vår allas favortiaffär Hemlängtan som vår allas favorit Anna Thoor ägde! Helt underbar affär & anna är ju alltid lika underbar. Men nu stänger hon igen! Jag och Anna gick och minglade lite med alla andra, kollade på kläder, åt choklad och drack cider. Fick med mig hem en massa snyggt också! Jag har även ätit ölands bästa kroppkakor idag! Alltid lika gooott.. Mmmmmm.. Nu ska jag typ. Göra ingenting. Men det är rätt skönt för det var rätt länge sen jag inte gjorde någonting.

!

ALLTSÅ VARFÖR FUNKAR DET INTE ATT LÄGGA UPP YOUTUBEKLIPP HÄR PÅ HTMLKODGREJSIMOJSEN LÄNGRE! Jag blir ledsen i ögat :(

BORED

16.55 med benen i kors på min säng.

ÖVERRASKNING!

Fick världens finaste ring av Mikael igår, blev helt galetglad! Har velat ha den ett tag och så gav han mig den bara sådär! 
Finaste finaste Mikael, du är ju så fin.

PENGUIN WHAT'S UP?


När det är en dålig dag och det känns för mycket. Då är det fint att titta på den här bilden, man kan ju inte låta bli att le lite iallafall.

Timo Räisänen – Let's Kill Ourselves a Son


HEJ SÄNGEN

Mamma hemkommen ifrån Stockholm idag = nya balettskor & benvärmare till mig. Naajs! Nu ska jag däcka i min säng. Good night!
Lite mysmusik:
Dr. Dog – The Breeze

12:53


I en datasal på Jenny nyströmsskolan. Jaahaaja. Idag skulle en engelskabok vara utläst, jag gick precis och lånade min på biblioteket. Haha jag är så seg. Vaknade inatt av en äckelpäckel mardröm, hjärtat dunkade jättefort och jag fick gå och leta reda på min feta katt som fick sova hos mig resten av natten. Svårast någonsin att dra sig upp ur sängen idag. Trött i kroppen, trött i huvudet, trött i varenda cell i hela mig. Utbränd 17 åring? Ja why not. Nu ska jag ha engelska och improvisera om vad min bok handlar om. Det blir intressant eftersom jag inte har läst en mening utav den. Nej juste, jag ska ha matte först och klura på vad sjutton min mattelärare säger.
Jag längtar efter sommaren. Lediga dagar. Efter att få cykla i skogen med min Mikael. Ligga på klappbryggan i trosor och dyka i vattnet ibland när man är alldeles för varm av solen. Hålla handen och le mot Mikael iförd solglasögon. Gör så att tiden går fort. Snälla.


.


FOO FIGHTERS

Jag är överlycklig.
Jag och Mikael ska se Foo Fighters i sommar i Stockholm. Biljetterna ligger hemma hos Mikael nu och WAAAAAAAAAAAAAAAH JAG SKA SE FOO FIGHTERS LIVE! För er som inte vet vilka dom är så är här nåååågra klassiker:
Foo Fighters – Best Of You
Foo Fighters – In Your Honor
Foo Fighters – See You
Foo Fighters – What If I Do?
Nu kan ju inte sommaren bli dålig.

TÅSPETS & TYLLKJOL


Nu ska jag dansa balett i två timmar. Sen ska jag åka hem och njuta av min första ensamma dag på 9 dagar. Ska bada badkar i all oändlighet och tänka ut en plan på hur man ska överleva till sommarlovet. Måste springa, kommer försent till baletten.


HEY SEXY MAMA

Yes jag går särskolan på jenny och ja jag gillar det (Y) 
Näääee så får man ju inte säga! Sitter med en viss Kristin Blomdin i min säng till och med! Mysigt värre.. Något som inte är så mysigt är att en visdomtand håller på att växa ut på mig. Smäärtaaa.. + en blåsa på samma sida av munnen. Ha...Ha.. Vad underbart. Nu ska jag och Kristin ha kuddkrig i sexiga underkläder och öva på franska kyssar. För det är väl sånt tjejer gör när dom sover över? 
NIGHT!

19:01


För vi har varann, för vi har varann
Det finns dom som säger, jag tror det är sant.
Det finns ingenting, det finns ingenting vi inte kan,
För vi har varann.

Jag behöver dig just nu, för mig finns bara du
För mig finns bara du, jag behöver dig just nu.
Om man somnar för en stund, tar det slut på en sekund
En silvergrå missil, vi sitter i samma bil.


RSS 2.0