13:46

Just nu: Längtar efter en Mikaelkram & ett par levis 501.

Hejhejhej, lyssna på den här om du har lust.
Me And My Army – The Only One

HEJSAN


LYCKLIG & VARM I MAGEN

St:anton med världens bästa gäng.
Skrattat så jag har gråtit och haft ont i magen av skratt varje dag, konstant!
Går inte att förklara, men helthelthelthelt underbart!
WUNDERBAR!
Me on tha pic!

10:04

Hej kärleken min, vad fin du är.

JAG KOMMER

Veronica Maggio – Jag kommer
Jag är Lucy in the sky, jag är högt över molnen.

HEJ UNDERBARA VECKA

Imorgon åker jag med en buss fullastad av ungdomar till Österrike, St.Anton. Jag dör så underbart. Skidor,skidor,skidor,alperna,alperna,alperna,78 pister,78 pister,78 pisteer! Nu måste jag sluta annars tror jag att jag kommer att börja hyperventilera och svimma här på köksgolvet och bli utan ostbrickan som väntar uppe med mamma och pappa. Har dock inte börjat packa och jag åker imorgon.. Hmm.. Låter lite typiskt mig där jaa.. Drömde även att jag åkte dit utan några trosor än dom jag hade på mig och att mina goggles tryckte in på ena ögat så jag inte såg någonting.. Och att Moa erlandsson ( Kolla bloggen!: erlands.blogg.se) åkte ner för backen sittandes på en stor badring.. Vad ska jag tolka av detta? Bäst att låta bli tror jag annars kanske man blir psyksjuk.. Jag är så glad, tralalaaa! Fast jag kommer att sakna lille majken.. Skulle vilja ha honom i ett miniformat och ha i min fick hela resan. Näe nu måste jag sluta innan jag blir långrandig! 
HEJDÅ!

HUNGRIG LIF


Varför finns inte det här i Sverige? Måste vara bästa idén..
Gimmääh Gimmäääh


HEY COOL KID


... Beskriver dagen än så länge.. Vaknade upp bredvid världens snygging i morse, fick dra mig upp själv eftersom han hade sovmorgon till 11, det är det svåraste som finns! Sen så ska jag ju till Österrike på lördag så det var sista morgonen med majken på nästan 2 veckor= det blir ännu svårare att komma upp. Väl på tåget får jag ett sms av Mikael: Min svenska är inställd så jag är ledig hela dagen!! Yeeees! Avundsjuk? ;) Och ja, jag blev avundsjuk. Men det hela blev inte bättre av att jag kom till skolan och min engelska var inställd! Alltså så börjar jag vid 1 idag! Hade kunnat sova tills 11 med Majken! GAAH. Nu ska jag gå och vara emo. Jättejättejätteemo.


KONDOMER OCH GODIS


Skolan delar ut kondomer & godishjärtan +att det hänger rosa hjärtan överallt.. Hmm.. Jag tror allt att det är alla hjärtans dag idag.. Suuprise! Det firas med fika på Alexis med snygganna och snyggmikael, sen ska jag & Mikael leka vuxna och gå ut och äta på kvällen. Bara för att vi är så kära och snygga och bäst.
Idag är jag jätteglad, sug på den ni!

Lyssna på den här låten nu:
The Strokes – Under Cover Of Darkness
Den är kalas, jag lovar.


Förresten Mikael om du läser det här, du var dödligt söt i din mössa idag.


SKALBAGGARNA


Hej mina små favoriter


365 DAGAR, 12 MÅNADER, 1 ÅR



De bästa 365 dagarna med dig, kärleken min.


09.27

I huvudet just nu:
Ge mig en chailatte annars dör jag.


FANTASTIC MISS.ANNA


Om 50 minuter kommer min fina Anna med de yttepyttesmå fötterna med bussen hem till mig. "Wow går det verkligen bussar ända ut dit?" Tänker ni nu och jag kan ju säga, yes faktiskt! Hela 4 om dagen! To bad att det inte går några på helgerna bara..
I måndags när Oscar & Mikael var här och vi hade nintendo 64 kväll så laddade oscar ner något nedladdningsprogram åt mig och visade en bra sida där man kan ladda ner film. Nu är jag mer olaglig än någonsin.. Nu sitter ni där hemma och darrar av skräck, jag vet det bara.. Uuuh i'm a gangstah..
Näe nu ska jag ladda ner lite filmer för coolhetens skull, försöka få ut min feta katt som ligger i någon slags komatillstånd på min säng så jag slipper dela säng med kattbajs inatt och sen ska jag borsta tänderna.

Hejsvejs


TRUE STORY!

Haha titta vad jag hittade, så sant så sant!

13 saker du tänker när du är full

1. Jag är inte full, såklart jag kan dricka lite till!

2. Omg I'm so hot!

3. Jag kan dansa alla danser, let's try salsa!

4. DJ:n behöver mig och mina musiktips!

5. Jag sjunger skitbra och kan alla texter... perfekt!

6. Tequila? Vilken bra idé!

7. Jag ska bara vila lite...

8. Det är för tidigt att gå hem nu - vem fixar ett morgon-party?

9. Han/hon skulle älska ett snuskigt sms nu!

10. Det är inte långt, vi går!

11. Golvet ser skönt ut, jag ska lägga mig på det..

12. Vem som helst kommer bli skitkåt på mig om jag dansar som en porrstjärna.

13. Om jag inte får den där pizzabiten, så kommer jag dö....

FANTASTIC MR.FOX


Varit hemma med fina Mikael, lagat supergod mat (yuuuummiiieeee!), fikat i borgholm, gått ut och gått och varit allmänt bäst. Kollade innan på Fantastic Mr.Fox som jag ska nominera till en av de bästa filmerna, LÄTT. Se den! Överraskande bra, hoho. Precis uppklivna ur ett badkar med en massa skum och tusen liter vatten sitter jag och Majken min i min säng och ska kolla film. Fint värre. Får hoppas på att vi tar oss upp till skolan imorgon.. Eeeeller?
Ha det fint folks


BAKIS

Kan någon ge Anna & mig nygräddade våfflor? 
Och en alvedon kanske..

19.51


Fredag imorgon! Vi är lediga på måndag & jag är ensam hemma nästa vecka!
Wunderbar.. Bada badkar med Mikael hela dagarna och ha vinkväll.
Detta gillas..


RSS 2.0