BRIGHT EYES


EN FLYGBILJETT TACK?

Jag är så jävla less.
Snart skiter jag i den här jävla vardagen.

Flygbiljett?
En enkel tack.

Masshysteri

En dag ska vi dö, men alla andra ska vi leva

Sånt där onödigt trams

Hej,
Det är varmt ute
Jag jobbar mycket på mitt finfina jobb
Jag pussas med min Mikael
Jag lyssnar på en massa musik
Jag tänker vill kunna alla instrument i hela vida världen men gör inte så värst mycket åt det för jag är lite rädd för att misslyckas
Jag har ett myggbett på ankeln som jag kliar på
Jag har en bror, en bror och en syster
Jag bor på en ö i en by där det knappt går några bussar bland en massa kor och pensionerer
Jag gillar jordgubbar
Jag tycker att Sandbäckshult är idylliskt
Jag mår bra när det händer mycket
Jag gillar att vara vid vattnet
Jag har väldigt dåligt om pengar
Funderar och bestämmer mig hela tiden för att bli nyttigare men på något sätt händer ingenting
Jag tänker köpa en massa skivor fast jag inte har några pengar
Ibland är jag verkligen jättesur utan anledning på mina föräldrar
Ibland har jag lite ångest
Jag är jättedålig på att borsta håret, det händer typ... Aldrig.
Nu ska jag köpa skivor.

ÅRETS MIDSOMMAR





Att bojkotta Midsommar och tälta på en klippavsats vid havet långt bort från folk, åka förbi en massa kameler på vägen, grilla och dricka cider, somna sådär ihop tryckta i en sovsäck, vakna lite äckliga i ett varmt tält och skratta åt konstiga saker som bebisgråt upptäckte vi faktiskt var den bästa idéen någonsin.


Munspels utmaning


Hej, jag heter Lif och har bullkinder, ganska så ruffsigt hår och världens snyggaste skjorta.
Nu vet ni det.


Snabbt nu då!
Igår var det en försenad födelsedagsfest för fröken Eile! Mycket roligt må jag säga! Har tyvärr inga bilder från kvällen för min kamera blev snodd någon gång under dagen... Tjohooo.. (y) Men! Jag åt pannkakstårta för första gången i hela mitt liv! Och som jag stekte pannkakor! Oj,oj,oj. Mumsigt värre..
Idag har jag hängt i Kalmar med min käre syster som har kommit hem och paapaa. Tove köpte ett munspel, så nu ska hon och jag banne mig lära oss lite. JAG FICK ETT SOMMARKORT FÖR 2 MÅNADER PÅ KLT AV PAPPA! Gaah! Jag är glaad,glaad, glaaaad! Nu är det riktig sommar, håkan hellström på radion och inte ett moln på himmlen. Nu ska jag klippa lite gräs och sen kommer hetaste grabben i stan hit och lite vänner till Tove så blir det jordgubbskalas.

So long folks!

Hej parken!


Jag är snygg i Michael Hurtigs keps i parken en fredag (y)
Skolavslutningskvällen var riktigt,riktigt lyckad, hur kul som helst, tummen upp!
Fast dagen efter var hemsk... Oh så hemsk.. Fick gå upp vid halv sju för att ta en buss mot jobbet,jag mådde väl som jag förtjänade ;)
Men att hoppa från en hög mur med ett staket nedanför och landa mongo = få ont i foten. Alkohol säger jag bara.
NU peppar jag på att få åka till Emmabodafestivalen med Amanda,Ebba och Sandra! Hoppas jag kan nu då.
Satt föresten på världens mysigaste fik/lanthandel i Gårdby i 3 timmar med mamma idag och pratade om allting. Kändes sjukligt skönt.
Nu ska jag grilla!
Heeeej


Hmmm..


Gillar?


Och ha det så kult på resturangen!


20.14

Godnatt.
När jag vaknar, låt mig vara i en annan stad.

Sunny Lazy Days




Sicken snygging den där Mikael..
Soooliga dagar! Skolan är slut, hängfest i parken med skönt folk, jobba,Suuula en massa, gå på studentmiddag och en miljard andra saker. Galet skönt med sommarlov men det suger att inte en enda festival är inplanerad.. Inte bra det där. Idag efter jag hade jobbat så spanade jag in världens snyggaste skjorta på Hemlängtan som måste inhandlas trotts min pengabrist. (y) Mååste haa.. Sen så satt jag och Kristin på en filt i parken och åt salta pinnar, drack Loka och tittade på storbilds tv (som en bioduk) på Prinsessans bröllop, tänka sig! Mysigt värre.
Nu ska jag kolla på Step up 2 och sen grilla med Mamaa och Papaa.
Ciao!

Förresten så testade jag Marabou Polka, den var.. inte så pepp:(

Mjukglass är smarrigt


DET BÖRJAR BLI SOMMAR ÄNTLIGEN!
Har inlett sommaren med en mjukglass på Borgholms torg som traditionen lyder så nu är det officiellt sommar!
Jag är på bra humör, riktigt bra humör. Jag har blivit av med min tandställning idag, har varit ute och gått med mamma ( vi är ensamma hemma), vi ska äta räkmackor och se på Flyga drake snart, jag är så jävla kär rent ut sagt och om 3 dagar är det sommarlov. Hej livet!


Ångrar mig lite..

Det suger att inse att man valde fel gymnasium, jag hörde nog hemma på mitt 2:a handsval Oskarshamns gymnasiumet inrikting Musik egentligen. Nu gör jag det bästa av situationen och ska börja spela piano igen och lära mig gitarr riktigt bra iallafall! Munspel är ju också drömmen att kunna.

Nu ska jag städa rummet lite för imorgon kommer det allt en snygg pojk hit och sen ska jag göra mig i ordning för studentfest!


DEEP BLUE SEA


Faktiskt riktigt skönt att vakna hemma en helg. Idag tänker jag taaa deet lugnt och sedan är det dags för studentfest, tjopado!
Och så tycker jag att ni ska lyssna på den här kalasbra låten av Mando Diao.

18 ååår!


Världens peppaste 18 åring i torsdags ;)

Bra känsla

Idag går allting så sjukt bra! Är otroligt pepp på allting efter idag, tjoho! Så jävla gutt!
Vaknade i Sandbäckshult efter Oscars 18 års fest igår! Tog sen tåget in mot Kalmar för att ta och besöka tandläkaren och drog sedan till fina fröken Eilie! Vi käkar toast och firar att det är fint att bara vara just nu.
Jag gjorde en mattekomplettering igår också för att se om jag kunde få VG i matte A. Fick göra ett prov på saker jag tyckte var svårt men jag tänkte att nu jävlar! Så fick jag ALLA RÄTT! Yes ni hörde rätt! ALLA! Jag är helt galet nöjd och kommer nu alltså att få VG i slutbetyg. Det trodde jag då aldrig! Näe nu ska jag ta och tipsa fröken här bredvid om vad hon kan ha på sig ikväll.
Grattis till alla Jennystudenter idag också!
Hej!

Godmorgon


Jag har varit lite oaktiv här ett tag, har hänt lite för mycket i mitt liv.
En snabb lista då:
  • Jag har varit sugen på kladdkaka sen i måndags.. Illa.
  • Jag har badat för första gången i år och det var cpvarmt!
  • Jag ska på 18 års fest ikväll, pääppaa
  • Vi är lediga imorgon, sweeet
  • Jag hittade en tjock katt i min garderob nyss (y)
  • Jag tänker äta rostbröd till frukost nu
  • Att vara oseriös på bild är sexigt

Tisdag



Starkare

Piano Tribute Players – Hey, Soul Sister

19.23


Varberg

Har strykt omkring lite på ett japanskt spa idag i en morgonrock och tofflor i några timmar. Skönt,skönt,sköööönt. Fanns hur mycket som helst att göra där inne, tummen upp (y)
Idag tog min käre syster examen efter 3 års pluggande. Applåder applåder! Stolt var jag när jag satt med och lyssnade på hennes sista slutredovisning.
Har också ätit på resturang frukost, lunch, middag dom här dagarna.. Känner att jag börjar rulla fram snart. Riktigt skönt att få komma bort lite och få slappna av. Öland känns rätt långt bort just nu men imorgon kör vi tillbaka i en proppfull bil. Jaeg ero trött. Nu ska jag soovaaa som medecin mot klump i magen. Köpt en ny bikini idag också! Det var det svåraste någonsin.. Chajse!
Natt!
Mys musik: The weepies- World spins madly on

OFF I GO


Låten har satt sig på min hjärna, men jag gillar spotifyversionen bättre så kolla in den här:
Paolo Nutini – Rewind - Live Version

Just nu sitter jag i en bil påväg mot Varberg som ligger på västkusten nära Göteborg. Ska fira min kära syster som tar examen från högskolan imorgon, congratz! Kommer hem på lördag eller söndag igen. Än så länge har resan gått soft med skön musik och fin Sverige natur att titta på, det enda är väl att min rumpa börjar somna.. Hmmmm...

Har spenderat två mysiga dagar med Mikael i finfina Sandbäckshult! Har mest cyklat omkring och hängt vid klippor vid ån. Jag faschineras hela tiden över hur vackert det är där.

Överallt i tidningarna står det om att ryssvärmen kommer och det har den banne mig gjort! Varmt som sjutton är det ute och jag njuuuter. Synd bara att man måste tillbringa många timmar i en bil..
Påtal om vad som står i tidningarna! Pierre, Mikaels halvbror berättade igår att mumindalen firar 60 år. Tydligen finns dom där mumintrollen överallt just nu och man kan till och med köpa mumindalen tapeter! Vad sägs folk? Ska vi sätta upp lite tjocka vita filurer på våra väggar?

Over and out!







RSS 2.0