STÄNGDE AV DAGEN.

Vaknade idag och kände bara nej,nej,nej,nej. Så jag stängde av alarmet, tog en paus från vardagen och stannade hemma hela dagen. Skönt. Även om jag bara gör strunt saker som att titta på top model, gå runt i pyjamas och raggsockor och dricker té. Har inte min mobil heller, den ligger fint i Mikaels ficka sen igår. Inte lätt att komma ihåg vart man lägger allt man äger och har. Ganska skönt att inte kunna bli nådd och inte kunna nå någon heller. Fast jag skulle önska att jag helt plötsligt fick ett sms på min osynliga telefon från Mikael där det stod att han tänker sova bredvid mig inatt. Skulle värma hela magen att få se honom hoppa av bussen där utanför mitt hus utan att riktigt vara beredd på det. Precis så som det värmer varje gång jag ser honom komma gåendes.
Nu ska jag lyssna på Säkert! , drömma om livet efter Jenny Nyström och fejkhosta lite så att pappa fortfarande tror att jag är sjuk.


Och jag gömmer mina hemligheter där din axel blir till hals.

BLEECKER STREET.



Mando Diao – Bleecker Street


MASSHYSTERI


LITE KÄRLEK PÅ EN ONSDAG



Du är så snygg älsklingen min.


HOW LOW CAN YOU GO?

Dansade klockan femton minuter över åtta, peppar loss till avslutningen!
Om 7 timmar och 45 minuter ska jag hoppa på en buss till stockholm.
Min packning består hittills av 1 tröja. Tar resten imorgon någon gång.
Lägger in 50 nya låtar på min ipod och är väldigt trött.
Jag. Vill. Sova.


I WILL ALWAYS LOVE YOU

Det är inte lätt när det är svårt..

FRANKIE BOY

Köpte en GIGANTISK kopp, mumsté, choklad och hyrde film till Kristin idag. Måste bara säga att Little miss sunshine är 10 tummar upp, hohohohaha, se den. Nu tänker jag och Kristin sitta och prata om livet och kanske lyssna lite på Frank Sinatra. Djupt va?

WAKA WAKA TJEJOR

Gymnasiemässan today! 
Dansade järnet med afrikansk dans och en annan weirdo grym dans. Kan ju medge att kroppen är gaaaanska trött nu efter! Dunkar lite överallt men jeeeflar vad roligt det var idag. Grymma danstjejerrr helt enkelt. Sen blev det kinamat med Mikaels familj, mysigt & skönt.
Olov och jag hämtade även upp Therese vid tåget idag! (Olovs urgulliga flickvän) Ätit 3 rätters middag hemma och skrattat så jag gråtit med huset fullt av folk. Så mysigt att se Olov & Therese tillsammans, dom är så otroligt fina tillsammans. Det gör mig glad. Mysigt.
Nu säger jag hej då för jag ska mysa i soffan med the rest of the folks!
Tjaaarrå!
( Någon bild från dagen kommer senare när jag har snott någon av Hefner! )

FÄÄÄNNY

Idag ska Fanny sova hos mig.
Jag tänker bjuda på bullar och flera koppar té.
Sen tänker jag spela den här låten.
För den passar till en kopp té ,en kanelbulle och en fin vän.


HOTELLSÄNG OCH KAFFEROSTERIET

På Höstlovet var jag och min mumin i Malmoooööee och bodde på ett verkligen kalasfint hotell, käkade 3 rättersmiddag, hotellfrukost ( WUNDERBAR! ) , såg på bio ( Hahaha due date ) , shoppade, fikade loss, åt italienskt, kramades och badade badkar. 2 väldigt bra dagar. Om ni undrar så var ju detta då en av mina 18års presenter till Mikael. Tänk vad snäll jag är. Skulle inte tacka nej till att göra om det, dra med en privatjet till Grekland eller kanske ta roddbåten till England. Det får nog vänta tills nästa helg.

Lite kärlek på dig.

ääääreee du Mike?

Nämen, är det inte en Mikael som sitter bredvid mig i soffan?
Bästa upptäckten idag!
Inte för att jag går på så många upptäcksfärder men man borde kanske börja med det nu.
Jag menar, titta vad man kan hitta.

VISSTE NI INTE ATT JAG HETER MEGAN?


Tog lite egobilder idag. Tycker nog att min vänstersida är min bästa sida. Vad tycker ni? Ganska så nöjd med bilderna iallafall.

Nu ska jag käka färskpasta med världens godaste sås och dricka kaffe latte.
Yabbadabbadoooo


SAY WHAT'S ON YOUR MIND

Kan inte hjälpas, men jag gillar den. 


OH SUSIE

'

OH WHAT A NIGHT

Glad,glad,glad,glad,härligt,härligt

Timo Räisänen – December 63 (Oh What A Night)
Hej nya favoriten!

SCONESFRULLE & GRATIS KAFFE

Inatt sov jag i ellenpellens galet sköna säng. Vi svängde förbi Max igår och skulle testa på det, "Sveriges godaste hamburgare" IN MY ASS. Skrikorangea och äckelpäckel gröna möbler + neon ljus. Simon & Thomas, det är akuthjälp som gäller nu.. Fast det var ju tummen upp till gratis kaffe iallafall. Jag har hunnit med att käkat mig mätt på scones och té till frukost, köpt nya vantar & en ny plånbok. Mina nya vantar i mitt hjärta.
Catch you all later

RSS 2.0