NOSTALGIFEBER

Jag hittade mina bröders gamla nintendo 64 och en massa roliga spel vi spelade när vi var små.. Men.. Inga kontroller! För dom lånade min ena bror ut till en kompis för typ 7 år sedan.. Typiskt där ja! Jag är galet sugen på att köra mario cart.. En nintendo 64 spelkväll med någon.. Typ. Nu. Mehhe, ge mig 2 kontroller.. Nuu.

Lite ledsen i ögat här på öland.
Får väl lyssna på aqua istället.

DO THE TWIST

 


The Contours – Do You Love Me


18.06


HEJ, JAG DYRKAR ER


Idag fick jag julklapp av posten, eller rättare sagt från min syster yster som befinner sig i Schweiz. Vad tror ni låg där i? Joooo.. VÄRLDENS SNYGGASTE SKIDBRILLOR! Mmmm mina fina goggles.. Jag dör så snygga.. Miiiinaaaa.. Mihihihohohehe.. Nu får ni ursäkta mig allihopa, måste gå och dyrka mina skönheter lite till... Raaow..

Oooch priset till världens bäästa syyster gååår tiiiill...
TOOOVE

Åh, jag är lycklig.


SKINN PÅ CHOKLADEN OCH SITTUNDERLAG UNDER RUMPAN

Igår när solen sken så drog jag och Mikael på oss en massa varma kläder och fyllde min nya kånkenväska med skinksmörgåsar, bullar, varm choklad på termos, två sittunderlag och traskade ut i skogen. Satte oss på en kulle med solen i ansiktet lång bort från bilar och människor och drack varm choklad. Helt underbart. Gick drygt en mil och var borta i 2 ½ timma. Finaste att gå med solen i ögonen, varm choklad i magen, kalla kinder, mössor dragna långt ner över öronen, snoriga näsor och en hand i min. 
Fint värre.

Har stannat här i 2 nätter nu och 3 ska det bli, men imorgon blir det hemåt! På vägen hem ska jag stanna i Kalmar och shoppa lite snygga trosor på rean. Håller tummarna för en fika med en viss Anna Sjölin också! Börjar få riktig Anna abstinens nu..

Nu ska jag lägga mig bredvid Mikael i hans säng och deeeeeega.


FINA LÅTEN


Marit Larsen – Under The Surface


SNUS OCH SPETSTROSOR

Har skottat en massa snö idag, en riktig karlakarl är jag. Tog i för kung & fosterland och jag må då säga att familjen Hydén nu har den snyggaste skottningen bland de få husen omkring! Jajemän, snusen rinner och ölen står på kylning. Kanske skulle dra och köpa en porrtidning och läsa i pausen till sporten också för att hålla bilden av manliga Lif levande. Ska bara tappa upp ett varmt bad, lägga en chokladansiktsmask och beundra mina nya spetstrosor först.


15.53


GUDER JULEN!

God Jul gott folk får jag väl ta och säga!
Vet inte hur ni har haft det idag, antar att ni har haft det som mig, mysigt&bra med alldeles för mycket mat i magen! Julbord det är farligt det.. Nu dukas det fram en massa ostar och korvar, hur sjutton ska jag få plats med det? Jag får köra samma luring som när jag var liten då jag skyllde på att jag var så mätt när pappa sa åt mig att äta upp salladen. Då brukade han säga: Jahaa duu, då orkar du inte efterrätt då! Efter en stunds tänkande svarade jag klipskt: Jag har en extra mage för efterrätt. Och så var det inte mer med det! Får försöka intala mig själv det nu också så jag får ner lite ost också. Maaaah jag döör i fettma!

 

Har fått en massa fina julklappar av la familia, bland annat: en grym skidhjälm, en kånken, en mössa, trosor, mobil, tröjor och lite sånt! Och ett par urbanears hörlurar i matt mörklila av Mikael som jag velat ha i ett halvår.. Jag dreglar mig till döds så snygga är dom.. Dreglar mig allt till döds av min snygge pojkvän också..

Näe, man kan ju inte sitta vid datorn på julafton!
Ni får klara er utan mig!
HEJ DÅ!

 

 

 

 


LOVE GENERATION


Måste säga att denna gamla radiolåt faktiskt är riktigt skön såhär en torsdagskväll.
comeee on come on comee ooooooon


FINASTE VÄN


Det här är Kristin Blomdin, Kristin världsbäst Blomdin.
Du är nått så otroligt bra fining.
Du är min bästa pokémon, kärlek på dig.


UNDERBARA KÄNSLA.



Känner mig helt lycklig. Helt uppfylld av dig. Var länge sen jag kände mig så upprymd.
Underbart.
Jag älskar dig min båtsman


DEN RULLANDE TRUMMAN



Våran wunderbara barnföreställning av dansarna i Es09b.
We killed it!


WWAAADDDAAPPPP????



Jaaahaaa, jag tog mig allt en liten paus i bloggandet.
Nu så är det sååhääär då va att barnföreställningen som min klass har hållt på med i dryga 100 år är KLAR. Och hela denna veckan har vi enbart en massa föreställningar och INGA lektioner. Naaajss! Fast det är ju mycket slit med allt detta också men lite roligare än att räkna ut vilken lutning en graf har iallafall ;) Har precis haft premiär och dansat omkring med 120 små barn i overaller. Funderade på att kidnappa hem några sånna där små med rosiga kinder faktiskt.. Näe nu ska jag käka pasta och köttfärssås tills jag spyr, försöka få tag på min pojkvän som helt plötsligt är försvunnen, kämpa med mina otroligt tajta jeans som jag får andnöd i när jag sätter mig ner och peppa inför nästa föreställning.

SO LONG!


CURSIVE.


DIN HUD ÄR DOPPAD I HONUNG

Säkert – Honung

Jag gillar det.

RSS 2.0