NÄMEN TJENARE SOLEN!

Det är sol ute, det värmer i ansiktet, det börjar bli vår och det är helt galet underbart. Äntligen säger jag bara. Att vara ensam hemma är riktigt skönt, jag tar mig tid till saker och kan slappna av helt. Igår blev det en runda ner till havet, en promenad på ungefär 6 km. Riktigt härligt & äventyrligt kan jag ju säga! Översvämmade vägar kan vara riktiga utmaningar...

Idag kändes det som världens längsta dag och nu väl hemma måste jag sätta mig och skriva ett reportage om ESV kursen som ska vara klart. Jag har absolut ingen som helst lust till det... Och hur sjutton skriver man ett sånt reportage?! Känner på mig att det blir en sen kväll ikväll. Wuuääe, jag vet inte hur jag ska orka så trött som jag är, aja.

Hejhej!
They say we're young and we don't know
We won't find out until we grow
Well I don't know if all that's true
'Cause you got me, and baby I got you

Smooooooooooothieeee

Var ute och sprang några km innan idag, duktigt! Sprang över ängar som den ölänning jag är! Hohoho watch out kossorna i hagen!
Helt galet skönt att vara ensam hemma. Använde balsam i håret för första gången på 2 år innan också, så nu är mitt hår helt lent och mjukt.. Weeeird..
Nu tänker jag dricka smoothie och spela musik jätte högt bara för att jag kan.

(bara för att jag är glad över att det är måndag imorgon)
Heartbeats- The knife

Kräm!

Söndags chill

Ensam hemma all night long!
Sjukt skönt med lite egentid för en gångs skull. Tänker ägna min dag till att ut och springa, städa klart mitt rum, raka benen och göra allmänt onödiga grejer. Imorgon kommer att bli en bra dag känner jag på mig, har sovmorgon till 10 och allt! Kom på allt för sent att det var earth hour igår, när det var en kvart kvar satt jag och drack smoothie och lyssnade på musik på Spotify, ajabaja.

ANNA SNUS SJÖLIN VÅLDGÄSTA MIG GÄRNA IKVÄLL OM DU KAN TA DIG UT TILL ÖDEMARKEN.
Jag bjuder på snabbmakaroner och film.

Puss påre!

Hej lördag


Steka i solstolen med hög musik & pasta carbonara. Sweet life!
Nu när solen har gått i moln tog jag mig i kragen och städade upp lite på mitt rum, något som har varit nödvändigt ett bra tag nu. Det är vår och det är helt galet underbart! Waaaoow! Imorse snörade jag på mig mina nya mörkblå converse och spatserade ner för Borgholms gator i min skinnjacka. Var ett bra tag sen man var där nu! Imorgon tänker jag allt ut och springa, för det var också ett bra tag sen.
Pusshej!


Fail

Fan. Jag har peppar i ögat.

Sunny days


Nu var uppspelsveckan slut då! Har varit både roligt och påfrestande och nu är det iallafall riktigt skönt med helg. Hängde med sofie och käkade godis och stekte i solen innan min dans idag och dee, dee ee naajs. Meeen höörreee ni ni nu tänker jag klunka juice och försvinna in i mina XXL mjukisbyxor.
JAG KUNDE SITTA UTE I LINNE MED SOLGLASÖGON IDAG. SWEET LIFE.
Ciao!

Hallå föreställnings vecka!

ESV LIFtobias

Tänka sig att så här ser Gonzalez och jag ut i våran föreställning. Vi snörar på oss kängorna vi! Ganska så oballa faktiskt.. Men kul har vi! Mer får ni inte veta... Kom och kolla istället! Imorgon smäller det.. 

Tryck i mig en massa glass,grädde & kako och en massa god mat med mama, papa och tooveee all night long. Samtalsämnet för kvällen blev väldigt intressant ;) Jag måste bara säga... Uppspelsvecka är nog det slappaste jag varit med om, tummen upp!

Jag skrattade så jag nästan kissade på mig hos tandläkaren idag, jag såg ju helt störd ut med munnen uppspänd så mycket det gick. Oh så sexigt.

SOVMORGON TILL 12 IMORGON!

Sånt där man bara gillar



HEJ SYSTRAR

Tove&jag
Dålig morgon-----> telefonsamtal till Tove-------> Mycket bättre.
Mycket vacker bild måste jag bara säga, oh vilka snygga Hydén.

Idag började vår uppspels vecka = inga vanliga lektioner på en vecka.
Det är ju faktiskt rätt så naaaajs!
Och så var det sol och jag hade min favorit The beatles tröja på mig. Sccchteeek! Lyssnade på en föreläsning om anabola idag också, akta er dudes för russin stora pungkulor!

Tove kommer hem vid 11 tiden ikväll! Så det blir till att hänga runt i huset och vänta på att tiden ska gå. Jag har ju saknat denna storasyster en hel del faktiskt.

Ska vi säga kram?

Lif krukmakarN



Jag är helt slut efter denna helg, Gaaalet! Avslutade kvällen igår med äggmackor med Daniel & Mikael långt in på natten efter dom hade skrämt mig med att en mental sjuk inavlad galning jagade mig när vi cyklade genom den mörkaste skogen i världen. Era jävlar!

Danke folks för kvällen hos Oscar igår, speciell som den var ;) (Oscar är ett fyllo) Jag bidrog med att ligga i sängen och berätta mina sjukhus historier då jag målade krukor med cancer sjuka. Det gjorde väl alla när dom var små. Eller? Nu tänker jag lägga mig och dö lite i badkaret med ett glas oboy. Det är så en riktig kvinna lever. Kanske målar en kruka också, eller lackar en perhaps
Hejhejhej!

BAKIS PIZZA

Vi orkade inte ta bussen vid 11.40 så vi hängde kvar med Anna i hennes lägenhet, halvdöda som vi var/är. Men det straffar sig nu för nu får vi åka buss i 3 timmar och komma hem 18.45............. mehhe... Tydligen hade jag fått med mig fel skor hem också. Nån stackare som stod där inatt och frös om fötterna och saknade ett par vita skor? Innan släpade vi oss upp till pizza planeten och käkade den klassiska bakis pizzaaaaaaan, världens sämsta kebab pizza hade dom där.

Nu går vår buss, ha det bra folks.


HEY PARTY ANIMAL

Jag minns 4 saker från gårkvällen och jag har helt sjukt leriga kläder. Näe men det är bra Lif!
Idag sitter vi som 5 stycken muppon i Annas tomma lägenhet, äter överkokta makaroner med smör och lyssnar på Djingis Khan. Skrattade riktigt mycket när jag vaknade imorse, haha oj oj oj vilken kväll. Vi kör mikromat i ugnen nu också, det tar tydligen 40 minuter. Congratz!
NU SKA VI DRA TILL BLOMSTER HÅLAN.


Trött i ögat

Jag är galet trött och längtar tills nästa vecka.
Trallade lite på musiktilläggs konserten idag också
Antecknar ni? Jag vet att ni är intresserade.
Heje

The Rebounder- Amanda Jenssen
Check it out!

Hey cool kid

yeah

Mmmmmmmmmmmm me like!





Hurry Curry

Idag har jag fått duscha i kallvatten, fått min hand uppskuren och dansat som om jag vore handikappad på baletten. Varför inte liksom, spice up your life!

Jag och pappa körde en runda på City Gross också,  mycket förvirrande. Fick iallafall med mig hem alla tjejers favorit män. Ben&Jerrys. Thank god!

NU MÅSTE JAG SKRIVA KLART MIN PRESSRELEASE ANNARS DÖR JAG . whawhawaaooow..



Helg festligheter

Kalas bra helg! Riktigt rolig danslektion i fredags och sen begav sig jag och fröken Eile mot festligheter med estet folk. Förfestade lite i lägenheten först, hoppade sen på bussen mot nya äventyr och kom slutligen fram till en lägenhet i djurängen. Där ifrån var det en mycket mysko, men bra kväll ;) Vandringen till bussen var det roligaste på länge och när vi slutligen kom hem till Lindsdal någon gång på natten kokade vi makaroner, drack té och käkade mackor i tusental. Mätta och nöjda somnade vi sen i våra stora tshirtar och våra otroligt snygga älgbrallor. Lööördagen drog vi till öland, tänka sig! Mys hemma hos mig och film in på sena natten.

Idag låg vi i sängen mest hela dagen och tog oss sedan upp till badkaret och låg där i vårt skumbad tills vi blev rynkiga som russin. Nu har fröken Eile åkt och jag funderar på att vara hemma imorgon. We'll see.
Nu tänker jag begrava mig under mitt täcke och hålla mig från att slänga min mobil i väggen. Den är dum.
Hej.
Tracy Chapman- Fast car


Bananchips?

Sitter och käkar vad jag tror är torkade bananskivor i skolan. Nån slags banan..grejs iallafall. Gott? Mättar iallafall! Idag är det fredag,fredag,fredag, yeeeeeeeees! Slutar vid 2 idag men dansen börjar inte förens vid 5 så jag får hänga runt i korridorerna och kanske käka nått annat mysko för att fördriva tiden. Seeen var det då planerat att jag skulle kalasa till det ikväll men eftersom jag försov mig har jag inga kläder,inget smink och absolut inga andra saker som skulle vara najs att ha dagen efter fest. Jaaaajajajaaa..
Jag vill på festival, nattbada, grilla på klipporna, cykla tandem, äta sorbé, ha solglasögon, ha långa nätter, klippa av jeansen till shorts, ha hög musik och tortellini på stranden, skratta tills magen värker, sitta på gräset i parken och äta bullar, se på smala Sussi, jag vill ha sommar.
Näe nu kallar gympan, so long!

Sunny days

Även fast det ligger en massa skoljobb framför mig som jag verkligen inte orkar med så är jag på riktigt bra humör. Kanske är det för att man kan sitta i solen i tshirt på rasterna, kanske är det för att jag har 2 liter juice i kylen som väntar på mig. Eller så kanske det är för att jag två dagar i rad har haft riktigt roliga dansträningar, kanske är det för att Bounce närmar sig. Bussfärden hem kändes konstigt kort, p3 spelade endast bra musik hela vägen. Kanske jag är glad för att jag hoppas på att vara ensam hemma i en vecka någon gång i vår. Hur som helst så sitter jag med magen full av korvstroganoff och är riktigt glad. Kalas det där. Och jag tror att det mest beror på att man Ä N T L I G E N kan gå ute utan att frysa. Känns som år sen sist.

Idag blir det trallig musik.
Train- Hey, soul sister

True.

Skulle vart någonting
på någon helt annan plats,
skulle vart någon helt annan stans.
Ett rymdskepp eller båt, taxi eller tåg
vad som helst bara bort härifrån.

För ibland är det bara för mycket för mig,
ibland är det bara ett fel.
Ibland är det bara för mycket för mig,
ibland är det bara ett fel.

Just nu, just idag,
just i denna sekund
har jag just, just jag fått nog.
Jag ska lämna denna hålan
med blåljusen på.
Jag ska långt, så långt bort som det går


JAG ÄR ÖVERLYCKLIG!



JAG OCH SOFIE SKA ENSAMMA UPP TILL STOCKHOLM OCH SE BOUNCE THE LAST SHOW I SLUTET AV APRIL!
Vi har båda velat se dom i åratals och VI FICK TAG PÅ BILJETTER!!! Jag är helt lyrisk. Nu ska jag peppa genom att se på bounce videos :D YEEES!

Pizza och inställd bio

Gårdagen blev inte riktigt som vi hade planerat.. Istället för att äta tillsammans och se på Alice i underlandet som vi hade peppat inför tryckte jag och Amanda i oss pizza själva och snackade om allt och inget i dryga 3 timmar eftersom killarna spårlöst försvann och lämnade oss ensamma.. När vi mötte upp Oscar & Gonzalez på Biostaden och alla andra vi väntade på hade kommit skulle vi ta ut våra bokade biljetter. Men där tog det stopp! Inga biljetter fanns det till oss! Dumma Biostaden.. Varför det blev så är det ingen som vet, nått tekniskt strul perhaps. Mest synd var det om Sandra som hade sett fram emot att se filmen i ett halv år! Så då vinkade jag av folket och tog första bästa buss istället. Synd!

Idag har det varit en mycket bra torsdag. Mer än så säger jag inte!
Idag på bussen hem från tandläkaren bestämde sig min näsa för att få näsblod. Det hela slutade
med att jag satt med en stor servett upprullad i näsan och såg allmänt dum ut. Busschaffören fick ju sig ett skratt iallafall!

We look so good, we look so good
We look so good together
We are underground, we are underground

Godnatt folks!

Tyngdlyftning & källarhäng

At Amandas Crib med Oscar! Hittade en fräser cykel som man såg invalid ut om man cyklade på, speciellt oscar, men amandas käre fader blev iallafall glad över att hon ersatte hans cykeln hon slarvade bort i sommras. Så nu är det han som får cykla på invalidcykeln! Tummen upp! Nudel ätning, se på film i källaren och käka hemma gjort godis, wunderbar. I Amandas källare finns det också en hävstång som vi alla skulle testa vår styrka på, och vi är allt bra biff allihop. Men när jag skulle testa en till gång på ett annat sätt åkte stång skiten av och jag for rätt ner i stengolvet med ben och armar överallt. Typiskt mig perhaps.. Aaaaaaaaj
Samtals ämnet under middagen blev hur mycket könshår Annelie hade och hur många gånger man kan använda
en "en gångs rakhyvel". En helt vanlig dag hemma hos familjen Peterssons? Vi gillart! Kalasbraaa
Tips från coachen: Tigerbalsam under ögonen= du börjar bråta
                               Tigerbalsam i ögonen= det gör jävligt ont och oscar ser suddigt
                               Tigerbalsam på tha nipples= styvt och svider som in i. 
                               Tigerbalsam på snoppen= Svider duuuu
Ciao!

RSS 2.0