You make me wanna shout


Jag ler jättestort för mig själv och tycker att tampongreklam låten passar bra ikväll.
Whaaaaa, den gör mig glad

you make me shiver


Du och jag älskling



Weeeird..


Jag är en smula äcklad...

Jobba,jobba,jobba..

Jag jobbar, sen jobbar jag lite till... Och sen jobbar jag liiiite till.
Igår hängde jag med Tove, Nadja, Ralle och Måns i Måns lägenhet. Åt lite tonfisksallad och såg på film och åt kladdkaka. Mummsfilipappa.

Idag drog jag ner till Sinus för att hitta samma folk där + Lena. Det är galet varmt i vattnet! Men! Varför är 90 % av allt folk på sinus gyllenbruna, smala och har långt svallande hår? Shall I kick their ass? Såg Kalle glida runt på sin båt också! Jag fick hoppa på ooooooch... Styra båten också (H) Jag är nått så otroligt cool.

Nu ska jag hjälpa till att göra kycklingsallad, det blir nog film hos Måns ikväll igen.

Ciao då!

WAKEBOARD I KÖPINGSVIK

Wakeboard i Köpingsvik på bästa vattnet (y)
Lite snygga poser hann vi också med, Rasmus fördrar att gnugga sin rumpa mot små tjocka oskuldsfulla barn som gärna stänker ner hela bryggan med alla våra saker på genom att göra en gigantisk bomben. (Andas) Medans jag nöjer mig med att visa musklerna och vara fotograf under kvällen. Efter wakeboardingen bjöd Tove mig på en cola på strandserveringen. Sweeeeeet!
Mikaelo har dragit till Helsingborg med Steve i Beverlyhills för releaseparty för deras skiva. Ja där ser man! Saknar honom lite sådääär som man gööör..
FÖRRESTEN! Jag har världens farligaste jobb! ååh Café jobb är farligt:( Jag kommer att rulla fram som en 360 kilos köttbulle i Augusti. Riktigt sexigt i en blommig baddräkt..

RSS 2.0