Mössa?

Det verkligen öser ner regn! Idag fick jag gå till bussen i mössa. I MÖSSA! Det är ju Juni imorgon! Vad är det här? Usch fy och blä, nu hoppas jag verkligen på bättre väder snart. Mamma och pappa kommer hem om dryga 40 minuterna, jag har fortfarande lite kvar att städa och tänkte fixa det nu. Lat som man är skjuter man ju gärna på saker och ting. Blev till att stanna 2 ½ timme längre i skolan idag och hänga i danssalen och komma på den där koregrafin som ska vara klar imorgon. Stressigt!
Ha det fint

Maj

Jag har tunga skor i väntan efter en junihimmels famn

Smokey


Whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat?

Känslan i magen.

Skulle vart någonting
på någon helt annan plats,
skulle vart någon helt annan stans.
Ett rymdskepp eller båt, taxi eller tåg
vad som helst bara bort härifrån.

ARCTIC MONKEYS


Gamla favoriter sen sjuan. Me like


Helu folks


Fick ett sms av Mamma innan där det stod att dom hade det otroligt bra och var på en öde strand och sov i en liten bungalow inatt. Fuuuskigt! Inatt sover jag hos Mr M och sen imorgon tänker vi allt gå på bluesfestival! Sug på den ni!

Hey Let's kick it


Dancing shoes


Våryran på Jenny idag!
Uppträdde två gånger med moderna dansen och sedan en musiktilläggskonsert. (y)

Nu sitter jag ensam hemma och funderar på om jag kanske ska ta mig i kragen och städa lite. Mikael har sovit hos mig de senaste två nätterna, yeees me like! Och imorgon tänker jag allt sno hans säng..
Imorgon så har jag bara en lektion och det är gympa... Känns lite ovärt att dra mig upp vid 5 och åka in och sedan sitta och glo i 4 timmar tills Mikael slutar. Hmm.. Om man kanske skulle ta och stanna hemma och ta en senare buss ifrån Borgholm sen? Kaaanske blir så. Fy sjutton vad skönt att kunna ligga kvar länge i mammas och pappas gigantiska hästens säng. Och nej jag sover inte mellan mamma och pappa, dom är i Cypern ;)

Näheee nu vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på! Får väl ta och diska lite i guess.

Ciao!


Kung Lif

Jag har kommit på att jag är kung på att göra kladdkaka.
Kyss mina fötter

Sängen? Ja tack!

Jag är jätte,jätte,jättetrött..
Har suttit och skrivit på min svenskafördjupning om The Beatles ända sen 7. Vill sova nu,nu,nu. Men måste bli klar. Tillbringar också natten ensam eftersom mina kära föräldrar har styrt sin kosa mot Cypern till min bror för en veckas tid. Bäst jag skriver på nu så att jag har tid till att få sällskap imorgon.

(En liten parentes bara..
Igår när jag skulle sova så la jag huvudet på kudden och när jag vred huvudet mot min andra kudde ser jag plötsligt en jättestor mörk äcklig hårig spindel springa supersnabbt över min kudde. Där tjejskrek jag ordentligt säger jag bara och flög upp ur sängen. Flyttade tillfälligt in på min brors rum och tog hans säng för natten. Fy faen hjärtattack säger jag bara!)

Jag tror jag måste ta mig en kopp té.

GALNING!

Ja herregud igår fick jag mig en nära döden upplevelse/världens roligaste grej.
Jag och Mikael brottades, mobbade varandra och gapflabbade när han helt plötsligt hade försvunnit medans jag var på toa. Då hör jag mopedljud och när jag tittar ut kör han ybersnabbt på en gammal puch nevada (?) på den stackars grusvägen och försvinner iväg. Jag skrattar, gömmer mig i en buske och tänkte skrämma honom när han kom tillbaka (det failade eftersom jag skrattade så mycket så jag såg mest ut som en handikappad som hade hamnat i en buske) men jag hoppade iallafall upp bakom honom barfota och allt! Sen kör galningen iväg snabbast i världen och in i skogen på små skogsvägar! Vi bara flög omkring över alla skogsrötter och gupp på den 2 dm breda "vägen". Jag bara skrek av skratt konstant och trodde jag skulle flyga av och dö samtidigt som jag aldrig har haft så skoj. Sen kör galningen ut på en äng och flyger igenom en massa andra skogsvägar och VI FLÖG!!! över ett gupp! Herrejävlar han är galen och en jävel på att köra den där gamla mopeden.. Där fick jag igen för att jag kittlade honom!  Äsch det här går ju inte att förklara hahah ohohohohohooh
Bäst,bäst,bäst,bäst,bäst.

Fina dagar



Vi hetsäter pizza på båtar, stormar konsum, sätter juice i näsan, sitter vid ån i solen, cyklar i skogen, smiter ifrån arga pizzabagare, brottas, kastar bollar i huvudet på varandra och är allmänt bäst.

 


See the sun

Halloj,
Nu är det såhär då va..
Jag är kär, det är 35 grader ute, jag har världens sommarkänslor, mina föräldrar ringde mig igår och sa att dom hade bokat en resa till Cypern för att hälsa på min bror och dom åker på måndag=jag är ensam hemma i en vecka, jag ska klippa mig på onsdag och mamma betalar, jag är hemma hos världens bästaste Mikael, vi ska snart cykla vidare och sitta på taket i långehäll och titta på folk och njuta av värmen med en massa folk och jag drack världens godaste oboy innan.
Fan vad livet är bra.

Sunny days


Today har varit en pretty jobbig dag på grund utav min jävla rygg rent ut sagt. Gjort galet ont och fått tillbringa mycket av dagen liggandes. Ack ack, kanske borde bli superwoman snart?

Men något som gör en gladare än glad ääär aatt... (120 % av alla facebookstatusar handlar om det) DET ÄR SOL UTE! Det är varmt! Det är riktigt varmt ute! Äntligen säger jag bara! Nu håller jag tummarna för att det här vädret håller i sig. Ingen kan ju neka till att det är wunderbar att ligga ute i solen med en massa folk och trycka i sig en kall glass. Ooh sweet life. Påtal om glass så märkte man verkligen att folk fick vår/sommarkänslor idag. Varenda kotte gick omkring med en glass eller cyklade omkring i bara shorts med solglasögonen på. Tummen upp! Skulle ju inte tacka nej till sommarlov nu.

När jag var liten var jag en riktig läslus. Jag älskade det helt enkelt! Nu det här halvåret har jag inte läst alls mycket och jag saknar det.. Så nu ska det tas tag i, behöver bara en riktigt bra bok! Känns ju som om det borde finnas någon bland alla tusen proppfulla bokhyllor här hemma.

Nu väntas det mat på trappen i solen. Mmmmmmm tortellini och parmesan...



.


Dream a little dream of me


Tvångströja?

Sitter nu i skolan och blir sakta strypt av min polotröja. Egentligen gillar jag ju absolut inte att ha på mig en sån där tajt strypande grej men jag vet i sjutton vad som hände imorse.. Antar att jag blev lite snurrig av alla dom där förkyldningstabletterna och halstabletterna jag trycker i mig varannan minut. Har man ont i halsen så har man! Borde egentligen skriva på min svenskafördjupning om The Beatles just nu... Meen deeet äär juu faaktiskt inte så läätt när man är hungrig.. Det kan man ju alltid skylla på iallafall! ;) Åhååå nu kurrade min mage och det är fisk i skolan idag.. Jag som är så galet sugen på kinamat! Näe nu måste jag fortsätta skriva innan Patrik ger mig onda ögat och ett dåligt betyg.
Ciao!

LAST NIGHT


DJUPA ANDETAG


Helu folks,
(Är det en egobild jag ser?)
Minilovet som har varit nu har varit kalasbra! Jobbat två dagar, sovit hos Santa, Mikael sov här två nätter (varav en natt vi var helt ensamma hemma i mitt tuffa hus på landet. Naaaaajs.) och sen har jag varit på tjejdag hos Kristin med Hanna&Madde! Riktigt mysigt med jättegod mat och så många skratt att jag låg ner och grät av skratt. Bra tjejer det där! Blev också skrämd 2 gånger så jag trodde att jag var halvdöd efterråt. Jefla Hanna.. "!Ät den, släpp den. Ät den, släpp den..." <3

Idag har det varit "en sån där dag". Tror alla vet vad jag menar. Man vill bara krypa ner under täcket igen och sova bort hela dagen. Men men, väl hemma nu så känns det lite skönare iallafall.

Sablar skit, imorgon ska man ju ha med sig dansuppträdelsekläderna till våryran.. Jag har ju absolut ingenting att ha på mig..
Andaaas in, aaandas uuut.

Den där Santa..


Vi är otroligt snygga vi två måste jag bara säga.
Vaknade bredvid Mikael---> mot borgholm----> jobba,jobba,jobba---> Äta på Robert's med santa. Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram... ---> Sno Santas säng för natten.  
NAJS.


PIECE OF A CAKE


Filmade lite när jag spelade biljard med Mikael. Jag blev tvungen att styla med mina skills lite.


M



They say we're young and we don't know
We won't find out until we grow
Well I don't know if all that's true
'Cause you got me, and baby I got you


MUSIKAL


Detta är då låten som jag och Emelie ska få sjunga på vår musiktilläggskonsert med bara musikallåtar. Detta blir intressant.. Fast tex. mellanspelet är ju inte alls som det är på detta klippet. Vi är väl inte helt inövade direkt, men det blir säkert kalas (y)


Hoppla pollen


Ben&Jerrys


Det... ska..öppna.. en.. BEN AND JERRYS AFFÄR I KALMAR! Jag kommer att bli deras bästa kund och sen kommer jag att rulla fram på gatorna. Sweet, sweet, life.

KÄR MUSIK



PEACE&LOVE

Detta är min sommardröm just nu, att få åka på P&L. Jag vill,jag vill,jag vill,jag vill,jag vill!
 Jag är i desperat behov av pengar, måste måste måste! Jag ska inte slösa ett öre, sen ska jag tjata röven av mig på mina föräldrar, detta är ett måste.

JOHNOSSI


Mumsfilibabba


Chokladgalen som jag är så har jag velat testa den här länge nu (har till och med drömt om den!) . Och jävlar i min lilla låda vad god den var! Mmmmums! Ni måste smaka den!
Förövrigt så var det avslutning på streetdansen idag! Tråkigt värre, men det kan vara bra för att få tid till lite andra grejer. Vi dansade lite showhiphop, locking och street. Kalasbra!
Igår fick jag somna bredvid Mikael i min säng vilket är något annat kalasbra. :)
Nu ska jag se på Så ska det låta med pappa,hemmakväll ikväll!
Imorgon blir det kanske dansworkshop i 4 timmar och sen iallafall hem till Mikael och vidare på lite festligheter tror jag bestämt?
Ha det fint folks!

Ja, jag är sexig


Hittade den här gamla bilden, borde jag ens säga någonting?

LITE BRA MUSIK


LYCKA

Igår fick vi se på danstreornas rep till deras slutföreställning som handlar om lycka. Jag tyckte om den riktigt mycket, inte nog med att våra treor faktiskt är grymma dansare så fick dom verkligen fram budskapet och jag satt och fånsmålog hela föreställningen. Tänkte till lite vad som gör mig lycklig och tänkte att jag ska vara glad för hur många bra människor jag har omkring mig. Jag menar, det är inte alla som har så bra vänner, en sån bra familj och någon att vara upp över öronen kär i och få detsamma tillbaka. Även om jag brukar vara bra på att uppskatta folk jag gillar så tänkte jag att jag skulle börja tänkte på det här lite mer själv i mitt egna huvud nu när jag är så stressad över mycket. Jag tänker från och med nu ta tag i skolsakerna som ger mig ångest och koncentrera mig på det, göra så gott jag kan och sen inte tänka så mycket på att jag kunde ha gjort det bättre. Gör man så gott man kan för tillfället så kan man inte göra så mycket mer. Planerna för denna veckan är alltså att plugga in dom där dryga 40 sidorna om Medeltiden som vi har prov på nästa tisdag. Tuff life.

Sov hos Mikael inatt också, han får mig att må så bra.

Sommarpengar

Nyss hemkommen och har fixat sommarjobb! På världens mysigaste café i Borgholm där jag småjobbade lite förra sommaren. Kalasbra! Såhär beskriver dom cafét på hemsidan:

Café Trädgår'n & Rumsuthyrning
Vi älskar fika och allt som hör därtill. Rejäla baguetter, saftig morotskaka och rykande färskt kaffe. Vi tycker att den bästa fikastunden är den i en Öländsk sommarträdgård. Grönt gräs, färgsprakande stockrosor, doftande klematis gör sig helt enkelt bra ihop med en kopp kaffe. Ta sikte på kyrkan mitt i stan, bredvid den hittar du oss. Bakom den gula husfasaden ligger vår lummiga trädgård där du kan ta en liten paus från Storgatan eller stranden.

Välkommen till vår trädgård

Låter väl inte helt fel eller hur?


LIFE WILL SMILE FOR YOU


Jag gillar verkligen den här låten. Har fina minnen från Bounce till den också där den avslutade showen på ett fint men sorligt sätt. Den får bli dagens låt.


FUNNYBUNNY





SÖNDAG


Har börjat drömma väldigt konstiga drömmar hela tiden, om fyllegubbar som ramlar ner på tågspår, pormaskar som kläms och har en ryggrad ( Känner mig en smulad äcklad ), instängd med en massa folk i en lokal där det spökar och så här fortsätter det bara. Hmm.. konstigt det där! Idag blev det till att sitta ute och äta frukost i strålande sol, helt underbart! Tyvärr kan jag inte tillbringa hela min dag i solen utan måste sitta och skriva skolarbete på datorn.. Inte så många veckor kvar tills lovet nu!
Ha det kalas!


Testa på nått nytt

Sitter och läser artikeln "100 nya saker att göra" fanns rätt många roliga, olika saker:

- Köp en svart portfoliopärm där du samlar bilder som inspirerar dig just nu. Skriv ut från internet och riv ut det bästa ur tidningar.

- Skapa en egen högtid. Döp den och fira den sedan med pompa och ståt. Blir det lyckat kan du komma ihåg den nästa år!

- Föreviga dig och käraste vännen i en klassisk gammal fotoautomat. Resultatet delar ni systerligt på

-
Känn dig urläcker! Alla vet att det är tjejen som känner sig vackrast, inte hon som fick generna, som vinner i varje situation.

-
Ladda med Ipod och matsäck för cykelutflykt på egen hand.

- Damma av det gamla Monopolspelet och bjud hem vännerna på en spelkväll.

-
Ge dig själv komplimanger framför spegeln.

-
Spetsa potatismoset med karamellfärg.

-
Lägg en hemmagjord ansiktsmask. Krossa en värktablett som innehåller acetylsalicylsyra och mixa pulvret med vatten. BHA- syra bildas och verkar som en mild och helt ofarlig kemisk peeling.

- Ring din äldsta släkting och be henne/honom berätta om sin barndom.

- Skriv ner dina drömmar varje morgon.

-
Bär med dig en digitalkamera dygnet runt i en vecka och fota högt/lågt. Försök skapa minst ett mästerverk om dagen.

-
Ge dina skor nytt liv genom att byta ut skosnörerna.

- Väck gamla minnen till liv. Sätt dig på vinden eller i källaren och sortera bland gamla barndomsprylar och låt minnen som du trodde var förlorade långsamt komma tillbaka.

- Le mot kassörskan/kassören i matbutiken från och med nu.

- Sortera bokhyllan efter färg och få regnbågseffekt.

- Låt nästa dag bli en "klockfri dag". Strosa runt efter behag och lita istället på magkänsla och din "inre klocka" (Ja, du har en sådan. )


MÄTT HÄST


Hemkommen från najs stund på Pappa blå med Hanna,Santa,Erik,Tobias och Fia! Blev bjuden på pizza och marängswiss (hur sjutton stavar man det? ) av Santa som födelsedagspresent. Söta unge! Så nu är jag mätt,mätt,mätt. Funderar på att gå och lägga mig men samtidigt är det lite lockande att sitta och lyssna på musik en liten stund till. Känner mig sjukt stressad över skolan just nu.. Hinner verkligen inte med allting och sen är det ju bara att säga halloj skolångesten! Usch, måste börja planera som ett geni för att få detta att funka, det ligger ju liksom alltid där och gnager nu förtiden. Har utvecklingssamtal nästa vecka också, jag fasar. Sablar också.


VALBORG


Festligheter igår! Valborg och allt, bara ännu en anledning för svennar att supa egentligen.
Men vi körde iallafall på förfest hemma hos Oscar och sen vidare in till Kalmar där vi så småningom hamnade på Ängö där massor av najs folk fanns! Frös inte ett dugg! Kunde gå med uppknäppt skinnjacka och inte ens tänka tanken att det var kallt, börjar man längta efter sommaren eller vad? Jag och Mikael tog en buss hem på kvällen där en äcklig gubbe satt bakom oss och körde ner sina händer i mitt hår hela tiden. Så jävla äcklig, fick säga till honom på skarpen att jag inte tänkte tolorera att han satt och tog på mig och så fick vi flytta. Obehagliga gubbskit.

Jag är galet sugen på att spela gamla spel som Diamant och Monopol! Fråga mig inte varför.. Nu ska jag skriva en massa skolarbete och sen väntas det mat på Pappa blå med bra tjejer ikväll! Tummen upp!

Förresten så sitter jag med öppet fönster och grannen klipper gräset... =nyklippt gräs lukt=sommarkänslor. + Att det ligger ett par ybersnygga nya jeansshorts på min säng jag bara längtar efter att få använda till bara ben.
Ha det fint!


RSS 2.0