SCARY DAY


Idag är det valborg...
VAD KAN HÄNDA???

MATVÅLDTAGNING & HAKUNA MATATA

Har haft en underbar födelsedag! Frukostbuffé, Picknickutflykt till Äleklinta med sol i ansiktet, hur mycket italienskmat som helst, supergod cheesecake med limeskal & passionsfrukt, fina presenter och nästan hela min finfina familj hos mig. Mat nästan hela dagen kändes det som nu när jag skrev det! Ett extra plus i kanten är ju att man får bestämma allting på sin födelsedag! Allt ifrån vad för musik det ska spelas i bilen (och hur högt!) till om man vill ha handmassage hela vägen hem i bilen. Det är naaaaaaaaajs. Näe nu ska jag nog dö på soffan i någon slags matkoma. Som min syster sa: "Jag känner mig matvåldtagen"
Det blir lite hakuna matata fram över nu annars tror jag att jag faller ner och dör av fettma.

HAPPY BIRTHDAY!

Har en kalasbra födelsedag!
Nu ska vi göra Italiensk 3 rätters & cheesecake med passionsfrukt!
Mumma.. 


NATTHUMOR


GODNATT

Nu ska jag somna med ett leende på läpparna.
Godnatt på alla finingar där ute!

SÅ OTROLIGT FINA

Idag träffade jag Fanny på stan för att umgås lite och så gick vi till stammisfiket (Det allra bästa) Alexis. När jag kommer in så får jag världens överraskning! Då har Alexis köpt tårta och Camilla, Linn & Fanny är där för att fira mig! Så himla fina! Jag började nästan gråta (Jag började gråta, ska bara spela tuff.) så rörd blev jag, log världens största leende konstant i flera timmar. Sen tog dom fram världens sötaste present! En stor hjärtask med kakor & té i! Och ett superduperfint kort där det stod hur mycket dom gillade mig. Ojojoj, så glad jag blev! Så otroligt fint! Kan inte förklara hur mycket jag uppskattade det här men oj vilken fin dag. Sen gick vi och var supersexiga i några onepice, det är ju så man dreglar loss.
Men inte nog med det! När jag kommer hem så ropar min mamma på mig att jag ska komma ner för hon vill ge mig en present i förskott (Jag fyller år imorgon om ni undrar vad jag dillar om). När jag kommer ner sticker Tove (Min fina storesyster) fram huvudet! Hon har bott i Scweich sen efter sommaren och jag har saknat henne hur mycket som helst! Trodde hon skulle komma hem på söndag men så bara var hon där helt plötsligt! Snacka om lurad.. JAG ÄR SÅ GLAD!
Jag tycker så otroligt mycket om er allihopa.
All min kärlek till er.

UNDERBARA, UNDERBARA DAG

I onsdags tog jag & Mikael cyklarna genom skogen full packade med picknick, filt, kortlek och annat. Sen satte vi oss här på den här helt underbara platsen uppe på en stor sten och hade det hur bäst som helst. Så vackert med forsen precis under en. Verklig lycka att sitta där med personen jag älskar så mycket, jordgubbar & grillat, hur fin utsikt som helst, solen i ansiktet & vetskapen om att det inte är någon skola imorgon.
Det är sånt här som gör livet.


MUSIK
Canned Heat – Going Up The Country


SIESTA 2011

NU är biljetten äntligen köpt!
Nu taggar jag festival, parkpicknick med fröken erlandsson imorgon, frukostpicknick på klappbryggan med finaste Mikael på onsdag, solglasögon & bara ben, börja använda mammas gamla systemkamera och födelsedagsfirande på fredag. Fin vecka det här hörrni! Nu ska jag faktiskt krypa ner i sängen och sova, har galen huvudvärk ( as allways). Funderar på att ha födelsedagspicknick med lite vänner på fredag.. Vad det blir av det får vi se! Nu ska jag borsta tänderrrrrrrnaaa, både uppe och nere!

06:44

Uppe med tuppen för att ta mig in till kalmar och dansa all day long med ett par klasskompisar inför ett event vi är förfrågade att dansa på. Trött.. Så blir det när man bor ute i ingenting, man måste upp typ 20 timmar innan man ska någonstans för att kunna ta sig dit. AH MEN DET ÄR NAJS! Haha, äsch, idag blir grajt, nu ska jag göra coscosröra så jag har någon lunch med mig.
Guten morgen folks

Jag är så sjukt tysk.

EGEN TID

Varmt bad, ljus & lugn.


EGO PICS, SUNNY DAYS


HEY HEY

Ge mig.. Så jedrans snygga! 

Today har jag träffat Hedvig & Emelie och fikat loss i Borgholm. Fina tjejer det där! Längtar ännu mer efter sommaren nu då vi kan träffas hela tiden! Ätit årets första glass på ölandsglass idag också, mmmmmm efterlängtat! Hur skönt som helst med lov & sol! Vill tillbringa varje kväll med fina vänner, grillad mat och fin musik. Tänk hur mycket bättre man mår bara det är lite sol och värme. Jag ska banne mig bo i en hängmatta på en strand i Mexico hela livet.
Billie The Vision & The Dancers – I´m Alive

Oh- ohoh- oh-uuuu I'm alive, and no one's gonna hurt me now

21.17

Ensam hemma. Fettläskigt med ett stort, tomt, mörkt hus.
Ge mig en onepice, sigge, hela familjen i huset, siesta och trygga armar om mig. 
Helst av allt, ge mig studenten.
Ge mig något annat än Kalmar. Tråkiga, döda kalmar. 
Näe nu ska jag ligga och darra av skräck i min säng & innan dess ska jag försöka locka in mina katter i huset genom att skaka på matpåsen och skrika söta smeknamn till dom. Då måste dom ju bara komma liksom. Speciellt fetasigge. Mat funkar alltid. Nääähäää, nu ska jag väl gå och göra det då.
Fettcool onsdagskväll ute på landet.

IT WASN'T OVER, AND IT'S STILL NOT OVER

Scenen ur filmen: 
www.youtube.com/watch?v=Ld5a_hKfreM&feature=related
Åh, det är så fint så att jag dör.

THE NOTEBOOK

Vår allas underbara film. Finaste kärleken, finaste filmen, finaste allt.

MONDAY 11.30


Nu ska jag käka spagetti & köttfärssås.


BRING IT ON!


Sommaren 2011 kommer att bli galet awsome. 3 festivaler inplanerade, foo fighters konsert, roadtrip, grillkvällar, sol i oändlighet, känslan av att man lever för fullt. Slippa alla skitsnackade personer i skolan och bara umgås med folket man gillar. Imorgon är jag ledig, då ska jag ligga på vårt trädäck i bikini och njuta av solen. (Håll tummarna för att den är kvar!) Sen ska jag ta en cykeltur på min gamla cykel och längta till sommaren. Att världens snyggaste Mikael ska sova hos mig i 3 nätter är inte heller helt fel det heller. Mmmm! Nu lever jag.


ENSAM HEMMAAAA

Ensam hemma med Mikael i typ en vecka. Wunderbar!
Har ont i magen av allt skratt och all mat vi lagar konstant.
Puss på dig

12:40


Dagens bästaste låt:
Foo Fighters – These Days

Nu ska jag leva livet


ONE OF THESE DAYS I BET YOUR PRIDE WILL BE STOLEN


HARD WORK, WORK

Slitit som Öland Roots funktionär heeela helgen! Från 9-18, två dagar i rad. Helt klart värt det! Belöningen är en gratis biljett till festivalen och det har faktiskt varit riktigt roligt hela tiden! Wunderbart folk, fikapauser i brassestolar i strålande sol, musik, skratt och kottkastning. Nu kan man ju inget annat än att längta tills i sommar! Inte långt kvar nu till festivalhäng och långa sommarnätter! Nu ska jag ta världens längsta dusch och få bort allt barr som har flyttat in i mitt hår.
PUSS


AND IT HURTS WITH EVERY HEARTBEAT


VI HÖR IHOP OCH INGET KAN ÄNDRA PÅ DET

Tanken på att det är du & jag gör mig varm i magen.
Min älskling & bästa vän, jag älskar dig.

YUM YUM

Beachseason 2011 är ju snart här och jag kommer att vara så snygg i min bikini känner jag!
Älskar mina nya kärlekshandtag!
Fler biskvier till folket!

NATTHUMOR GÅNGER HUNDRA

hahahahha

17.35

Sitter på Alexis och väntar på att dansen ska börja. Är mätt på Salami & Briemacka, fördelen med att vara stammis= gratis mat. Wuuuhuuu! Måste skriva tråkig språksociologirapport om svordomar också. Skjuter huvudet av mig lite grann. Dreglade loss lite över alla snygga saker på stan innan också.. Synd bara att jag endast har 13 kronor på konton..

I COULD BE THE APPLE OF YOUR EYE

Robyn – Bum Like You
Kleerup featuring Robyn – With Every Heartbeat - Feat. Robyn
Bara för att jag imponeras av henne.
Hela det här albumet är så jedrans bra.

WOODSTOCK FEVER

Hey cool world.


KONICHIWA BITCHES

Robyn – Konichiwa Bitches

SERIOUS FACE DUDE.

Alltså. Jag är så jävla viking.

CYKELSÖNDAG OCH SYRÉNBUSKAR

Fin söndag idag med fina Mikael! Cyklade omkring lite och Mikael posade vant. 
Körde bil för första gången i hela mitt liv innan Mikael kom också. Hahaha ja herregud. Körde upp halva bilen i syrenhäcken runt tomten, höll på att krocka in i en dyr bil när jag tog fel på gasen och bromsen.. Ren tur att jag inte körde över människorna jag mötte. Phuu..Men är nya formell 1 föraren nu, akta er! 
Nu ska jag och Majken se på Allt om min buske, ligga jättenära och ha det bäst.
Jag vill äta kladdkaka också men Mikael är så mätt så han mår illa. Så det blir nog inget med det.. Stackars tjockisen inom mig.
PUSS

20:33 I EN SOFFA



Dricker té.
Uppe sitter mamma & pappa och tittar på Into the wild & dricker kaffe.
Jag känner mer för att köpa en ö i medelhavet, spänna upp en hängmatta & lämna vardagen här.


11.55


Stora skor att fylla upp.


RSS 2.0