BRÖSTCANCER?

Jahaaa.. Så jag ska lägga min fredagskväll på att skriva ett kulturhistoria arbete? Dö känns som ett fint alternativ. :) Idag har varit en konstig dag. Hittat en knöl i högra bröstet (AJ), sjuksyster och någon äcklig akutläkare snubbe har klämt, känt och granskat. Kändes väldigt konstigt. Fel. Uscha. Men,men vad gör man inte, jag tittade fint ner i högra hörnet på golvet och låtsades som "Vadå det här gör jag varje dag, aaall the time." Kan lugna Fia med att cancer har jag då inte, får bara äta antibiotika i 10 dagar. 5 piller om dagen, jag som knappt kommer ihåg vart jag är när jag vaknar. Hur ska detta gå till? Blahablahä. Men! Nu är det fredag! Och sen är det HÖSTLOV! Höstlov! Det är mycket efterlängtat tror jag att 120 % av oss hormonbubblande töntar tycker! Idolkväll och käka lövbiff innan dess. Åhå.. Me like... Skulle ha köpt choklad idag men så blev det inte:( Blev lite ledsen i ögat. Tänker svulla i mig det på söndag istället. Hört att vintervit ska vara en succé?

Idag struntade jag blankt i mattelektionen med tysta Willy, här behövdes kinder torkas! Lif aka superwoman, yes that's me!

Trodde också att min plånbok var stulen idag! Det var tungt..
MEN! Den låg i en bikbokpåse på mitt rum. Eeehhehehe shoppaholic neeeeeeääädåååå. (a)

Jag är otroligt sugen på oboy... Är ni det också?

BÄSTA VÄN

Om 7 dagar befinner jag och min Mikael oss på ett hotellrum efter en 3 timmars tågresa.
Jag längtar.
Fining.
Puss.


MORNING

Min dag kommer att bestå av orientering och besök hos kommunhuset.. Världens roligaste torsdag :)
Nu äter jag rostade mackor och dricker té och har inte gjort mig i ordning ett dugg fast min skjuts går om sisådär några minuter. Mycket skön morgon. Ska nog ta mig en kopp till.


NEW!

Den som kan hitta någonting nytt med sidan får en miljäääärd.


KINA MASSAGE


Nyss stod jag och trampade omkring på min systers rygg. Otroligt skickligt må jag säga. Tänk vilken balans! (Jag höll lite i väggen för att inte tappa balansen och trampa på min systers huvud egentligen.. Shhh om det nu.) Det var meningen att det skulle vara lite skönt för hennes rygg men jag vet inte.. Kanske mina extra kilon som gjorde att några revben värkte lite och att andningen inte kom lika naturligt för henne. Äsch, jag är proffs iallafall.

Gud vad jag laddar ner musik. Musik,musik,musik till min nya flashiga mini touch ipod. Den är blå och fin och ligger dagarna i ända i min bröstficka på min stora skjorta. (De dagar jag har skjorta) Har ju bara haft ipoden i 4 dagar men vilka fina dagar! Som att ha soundtracks till mitt liv. Fin film hade det blivit.

Har skjutit undan att plugga den här gången. Orkar inte, tänker helt enkelt inte. Det får gå som det går. Vad spelar det för roll på det stora hela ett prov hit eller dit. Får se om jag tänker likadant efter provet imorgon..


LET'S KISS


19.50

Ensam en lördagskväll.
Se på Juno på tv4 och känna klump i magen.
Kramp i lungorna.
Kramp överallt.

MYS


.


LITE MJÖLK ÖVER HELA DITT ANSIKTE KANSKE?


Heluuuu, long time no seeing!
Har hunnit med många väldigt konstiga saker sen jag skrev sist.. Ska inte nämna alla, ooh nej, men en om ni är snälla.

- Satt med när Mikael åt lunch på kagg. Satt vid ett runt bord med Petter och en tjej ur Mikaels klass jag inte känner. Kan ni se det framför er? Bra. Mikael åt någon totalt smaklös och äcklig gryta med sockerärtor i.
M: "Det är ju sånna lönn saker!" Petade med gaffeln på en sockerärta.
L:"hahaha det är ju sockerärtor! Har du inte ätit det?" Tog en stoooor klunk mjölk.
P:"Haha menar du sånna näsor? Snacka om budget mat."

Sen vet i sjutton vad som hände men det knäppte till i mitt huvud och jag började skratta. Har ni någonsin börjat skratta när ni har massor av mjölk i munnen? Det är iallafall ingen bra kombination ska jag säga er. Det hela resulterade i att jag sprutade mjölk över hela tjejen som satt mitt emot mig, vilket ledde till att jag skrattade ännu mer samtidigt som jag sa förlåt 10000000 gånger och tyckte att det är svinpinsamt. Jag känner henne inte ens! Fick hämta massor av servetter och torka,torka. Hallå Lasse Kagg!
Usch,fy och blä.
Det är så typiskt mig.

Vi ger det en tumme upp.

SUPERHERO

Stod och väntade på bussen i min allt för tunna jacka och min icke närvarande halsduk och frös,frös,frös.
Började tänka på när man var liten iförd overall. Aldrig kall! Sköööönt. Ska börja ha det igen, skit samma vad modet på stagg har sagt om vad man ska ha på sig i vinter. Och hur ens föräldrar drog upp ens tummvantar högt ovanför overallarmens slut så att ingen snö eller kyla skulle komma in. Problem blev det när man slet av sig vanten och sen försökte få dit det likadant igen. Aldrig att det gick! Riktigt klurigt faktiskt... Föräldrar får alltid intycket av att klara vad som helst, små som stora saker. Allt från att dra upp vantkanten till att hitta dom där 5000 kronorna du slarvade bort. (De 5000 du hade sålt pandasaker för och alltså var skyldig någon) Mina föräldrar är några slags superhjältar. De fixar det alltid på något sätt.

Nu väntar världens samhälleprov. Hej jag orkar inte!

Goder natt

 

 

 


DET HÄR ÄR JAG.


14.09 I EN DATASAL PÅ LARS KAGG


HERREJÄVLAR VILKEN SUPERSPEED

SNABB INFO:
Igår vid ca 17.25 låg jag i mitt finfina badkar och plaskade lite, läste en bok och halvsov lite. Min mamma skulle åka till kalmar vid 17.30 för att ta ett flyg till Uppsala. Vid 17.31 kom jag på att jag skulle åka med mamma och sen ta ett tåg till Mikael! Denna mycket fina idé av mig resulterade i att jag fick flyga upp ur badkaret, dra på mig mjukisbyxor och en stor tshirt (trosor & bh var det inte på tal om att jag hann med), springa till fönstret och ropa till mamma som redan satt sig i bilen: VÄÄÄÄÄÄÄNTAAA!!!! Hämtade min väska, greppade mina converse i höger handen och sprang barfota ut till bilen. När jag väl satte mig i bilen och såg mig i spegeln tänkte jag: Men va faaaan Lif.. Där satt jag med otroligt platt, slimmat hår, inget smink och knappt några kläder. Sådär som man ser ut när man tänker, "Gud vad skönt att det är söndag idag och ingen kan se mig." En sån där dag man går i pyjamas hela dagen och verkligen inte duschar fast man behöver. YES SÅ NAJS SÅG JAG UT! Wunderbar!
Iallafall så var otroligt sexig, det är det jag vill komma fram till. Somnade sen med mitt platta hår och röda nylle brevid Mikael iallafall.

Totally worth it.

SMÅTIMMAR EN SÖNDAG

Har pluggat en massa samhälle (varit svinsur för att jag inte för ett öre orkar göra det), läst engelska bok och ätit en bulle. Lagat omelett har jag också hunnit med, åt nog lite för mycket för jag har lite ont i magen nu.
Just nu så tappar jag upp ett bad, man hör vattnet enda ner hit. Jag tänker ligga där i tills jag ser ut som ett russin. Som en riktigt gammal tant. Kanske en sån där tant med tusentals katter och som luktar lite unket.
Har fixat med min pojkväns kommande 18års present också, den är hemlig ännu, men jag lovar att avslöja efter den 19:e November. Nöjd är jag!

Nu ska jag ta av mina raggsockar och pyjamasskjortan som jag har haft på mig sen 11 igårkväll och somna i badkaret.

Förresten så skulle jag vilja somna bredvid Mikael ikväll, men icke sa nicke. Får vänta ett tag till!
Ciao.


FUCK YOU


EN RIDDARES HISTORIA

Såg den här filmen igår, riktigt rolig är den faktiskt, och bra! Dom blandar in rolling stones och annan kalasbra musik i den vilket gör den ännu bättre. Se den! Man får många skratt!
OCH!
..... Så är världens snyggaste Heath med i den.. Jag dreglade filmen igenom..
Så om ni inte tycker den verkar bra ( vilket den är) så se den bara för det.
Mmmmhmm...

ÖGONORGASM


I princip enda blonda killen jag dreglar över. Åhååhåhå.. Men som min kära moder uttrycker det:
"Synd att han är skelett nu."

Nu ska jag gå och sörja.


19.58 IDOL TIME


AIDS ÄR INGET ROLIGT LIF.

Kvällspromenad med fin syster med stor mössa över mitt nytvättade=platta hår och med knytskor väl knytna på fötterna. Här ska man vara ordentlig.

Sen hem till tékoppen. Té i mängder. Lovely. Hjälper alltid mot ledsna ögon.
Sen lyssnar jag på fina Dylan låtar, ännu ett tips på en bra medecin mot dåligadagarsjukan. Den är inte att leka med den.
(Har också fått lära mig idag att man inte ska skoja om att man har aids för att få grejer. Ajabaja Lif)

BLÖTA KINDER OCH BUBBELBAD

Idag har varit en sån där dag där man bara känner: fy fan.
Har hunnit känna mig liten,ensam,ledsen,trött,stressad och less. Less,less,less,less. Ska jag säga det igen? Less. På saker och ting, så enkelt är det. Saker och ting. Hunnit ringa ett samtal sittandes i hammocken då mina kinder blev blöta. Hann under det samtalet också registrera att det var höstlöv överallt i hela min trädgård. Fint, påminde mig om att det var väldigt länge sen jag var hemma. Ska bli skönt att bara vara hemma i helgen, få sova länge och se ful ut utan att någon bryr sig. Så. Jävla. Skönt.
Igår hade jag världens bästaste dag med min fina fina Kristin. Gick på Hansa city tills det var mörkt, köpte 4 kakor var på ikea (slängde hälften av rent äckel av mättnad) och badade bubbelbadkar med hur mycket skum som helst. Jag syntes knappt. Det är så skönt att umgås med Kristin. Hon gör mig helt enkelt lycklig. Jag är ärligt glad och skrattar på riktigt så att jag får ont i magen.
En natt när jag sov över hos Kristin sa hon när vi hade släckt lampan:

-Lif?
-Jaaa?
- Jag älskar dig.
Fina Kristin, du betyder så mycket för mig.
Lars Eriksson – Rejected Love
Fin musik.

LITTLE EVA


DE SKRYNKLIGA LAKANENS HÄMND.

Tänkte bara säga att jag blir skitförbannad när jag vaknar på natten och inte kan sova.

Helt jävla klarvaken från ingenstans! Jag menar.. Nyss sov jag ju så djupt att jag inte ens hörde när kaggbandet spelade. Men i vart fall så hände detta mig i tisdags natt och något som gör en ännu surare är när man vaknar och inte kan sova och någon bredvid en SOVER JÄTTEGOTT och GULLIGT. Snacka om att man blir avundsjuk? Mikael som var banditen i dramat ( ja, han har som plikt som min pojkvän att vara vaken när jag är vaken, äta när jag äter och att ständigt ge mig massage. Kanske inte helt rättvist, men va fan. ) sov jättetungt bredvid mig och jag låg där som en död sill och stirrade i luften, vride och vände på mig men ingenting hjälpte. Detta ledde till högljudda suckar från Lif Hydén vilket sedan ledde till att Mikael vaknade och att jag svarade på hans gulliga fråga (vad är det älskling? ) med en sur ton: Ingenting.

Tillslut somnade jag och vaknade sen bredvid Mikael, utvilad och glad igen.
Mikael mobbar mig lite för det här och skrattar åt mig den långkalsongsgalna pojken. Stryk ska han ha.

Vad han inte vet är att jag skrynklade ihop hans lakan innan jag gick hemifrån honom. (Att sova på skrynkliga lakan som ligger i en hög mitt på sängen suger..)
Muhaha.


NEW YORK,NEW YORK



Saknar min tid i USA, vill tillbaka dit nu när jag är lite äldre och verkligen suga i mig allting.
New Yorks gator hade ju inte varit helt fel att tralla omkring på igen, köp mig en biljett?
Eller som Kristin tydligen har upptäckt: Att det går ett tåg under vattnet dit med jättebilliga resor.
Shit pomfrites! 
Pruta lite i China Town, låtsas ha råd med alla dyra kläder i CHANEL butiken, vara 4 timmar i den största leksaksaffären i världen och typ bara.. Sitta och vara hippie i Central Park? Hur somt!
Give it to me baby?


iLANDSPROBLEMET


Hej, jag heter Lif och jag har ett problem.
Shall I buy en systemkamera eller en laptop för mina surt förtjänta pengar? Annars blir det bara fika för hela slanten, tro mig, jag känner mig.  
 Och jag veeeeeeet! Har ni någonsin varit med om något större problem?
Systemkamera.... Laptop?
Hmmm.. Det är det som är den stora frågan här i livet..


TODAY


8.
Kärlek åt oss


CHECK THIS OUT!

WWW.RIKUTELIGGARE.BLOGG.SE


STICKADE HALSDUKAR OCH EN KOPP TÈ


Jag gillar min stora halsduk, stora kofta (Som jag egentligen har snott av min syster, säg ingenting till henne) och mina knästrumpor. Känns sådär mysigt höstigt. Jag älskar verkligen hösten när den är som den är nu. Blå himmel, sol och lite kall luft. Känns som man vill vara ute och gå med Mikael hand i hand i skogen hela dagarna. Kanske dricka lite varm choklad eller té och kolla på alla oranga löv.
Fint värre.


15.38


EZRA


FEDZ



Det här är Anna och jag.
Vi passar väldigt bra ihop.
Vi äter bullar och dricker iskaffe i hennes säng.
Anna får mig att skratta, jag får Anna att skratta.
Anna är en av mina få allra bästa vänner.
Hon kommer fortfarande att vara det när jag är 80 år.
För vi passar så bra ihop.


ÄLSKLING



På onsdag har jag varit tillsammans med min Mikael i 8 månader. De finaste 8 månaderna, de mest skrattfyllda månaderna och mina lyckligaste månader. Tänk att just du med din lilla rumpa, ruffsiga morgonhår, rostmacksberoende, du som blir jätteglad om det finns baconost på tub hemma är minminminminminmin. Min. Finns ingenting som gör mig gladare än att det är du och att det är jag.
Det är vi.

Finaste Mikael


LOVE IS IN THE AIR.

Har hunnit med att ha en fin Kristin sovandes hemma hos mig, tékväll med Ellen och mys hemma hos pojkvännen på ynka två dagar! Ojskipojski.. Idag är det världens finaste höstdag och egentligen skulle jag vilja hinna med en lång promenad men det verkar som om min kära syster och kära moder redan hunnit sticka iväg utan att säga till mig..
Idag är det också bröllops time! Nämligen Anna Jacobsson och Calle Thor som gifter sig. Första bröllopet jag går på och jag är bombsäker på att det också kommer att vara ett av de finaste jag någonsin kommer att gå på också. De är så fina tillsammans och jag är säker på att jag kommer att gå omkring leendes och vara lite extra kär idag.
Sedan på festen ska jag och min syster agera bartenders och servitriser. Watch out folks! Jag ska blanda drinkar ikväll! Känner ni Hollywoodstatusen?
Näe, nu blir det jalla,jalla! Måste hitta kläder att ha på mig, locka mitt hår, välja skor och annat krimskrams.
Ska se om det blir några foton från cermonin, i sånna fall dyker nog några upp här!
OVER AND OUT!
(en liten parentes bara... har ni tänkt på hur gott bullar är? )

'


SKA VI KÖRA EN TILL?

Jag gillar stämningen i mitt kök just nu.

KVÄLLS MUSIK

På begäran av en viss Beata Starkner!
www.beatastarkner.blogg.se check it out!

MUMMA FÖR MAGEN!


Idag är det en dag som är skapad för oss som gillar att äta, lite för mycket.
Kanelbullens dag! Firar detta genom ett gigantiskt bullkalas med Love,Erik och Tove.
Ös på med pärlsockret och fram med mjölken!

Är det lukten av nybakade bullar jag känner?


HETA SÖNDAGSMORNAR


Inte helt fel att vakna upp på en söndag och få tillbringa hela dagen i sängen bredvid en snygg kille.


HEY SEXY


Jag och min pojkvän har mysig hemmakväll


14.18

IDAG FÅR JAG GLASÖGON!
suck on that!


RSS 2.0