MYSIGT FÖR ATT VARA EN MÅNDAG

Nyduschad, iförd största tjocktröjan, drickandes en kopp té och med bo kaspers på.
Jag trivs idag.

Bo Kaspers Orkester – Det Vi Tycker Om

SÖNDAGSNJUTNING


Nu ska jag & Mikael titta på det som vi har längtat efter hela veckan.
Gott folk, låt mig få presentera världens bästa program:
solsidan


OH NOO!!

Upptäckte att Anna och jag tydligen köpte snickersglass igår som vi glömde äta! Nu sörjer jag eftersom jag är tvungen att lämna den i Annas lägenhet :(

För alla er som vill ha det lite myspysigt med någon en lördagskväll som denna men inte vet hur man fixar till det?
Sätt på den här så är allting löst, djuriska instinkter kallas det.

Marvin Gaye – Let's Get It On

101:AN , MEST PARTY EVER



Sitter i världens skönaste säng med en kopp oboy. Tyvärr står inte denna gigantiska och sköna säng i mitt rum utan i Annas lägenhet. Anna själv är på en handleradkurs på körskolan för att få börja övningsköra. Jag tycker synd om henne, dom 4 timmarna fyllda med powerpoint och tråkiga formulär suger. Fast mackorna i halvtid är tipptopp! Skulle hämta oboy innan och hann se mig själv i spegeln. Skrattade lite åt mitt hår som såg ut som någon gamlings och min inte allt för snygga morgonlook i randig stor tröja och trosor. HELG=BÄST. Varför? För man kan se ut som nån druggie utan att det gör absolut någonting. I'm loooving it!
Alla andra är ju på theeeee partyybooat just nu men jag och Anna körde på partybussen efter min dans igår istället. Förklaring? Vi hoppade på bussen och den var fylld utav fulla glada människor på väg till fest och några fula människor som trodde att dom var bäst och snyggast trots att dom såg ut som trailermorsor. Dom pekade lite finger till dom glada, fulla tjejerna som sjöng där längst bak av alla partykillar och tyckte dom var svinsnygga trots sina uggs och jeansleggings. Några tjejer hoppade av och kissade bredvid bussen, nån kille slängde lite kex omkring sig och skrek: kex, kex! Här var det kex! medans några andra bara drack sina öl, sin sprit, sitt vad det nu var i mystiska flaskor. Det var party helt enkelt! ..Jag själv satt svettig i mina träningskläder bredvid Anna. Jag och Anna är ju lite komiska sådär då va.

CIAO.

UNDERCOVER MARTYN


Two Door Cinema Club – Undercover Martyn

Har inte lyssnat på dessa på säkert ett år, (tror nog att nått av mina första blogginlägg var en låt av dom här...) men "upptäckte" dom igen igår när Anna satte på den här låten.
Kalasbra!


GÅSHUD

Coldplay – Postcards From Far Away

POINTING AT YOU?


HETA KILLEN

Min Mikael är riktigt het just nu.. Jo det är sant! Hela 40 graders feber.. Han ser så liten och ledsen ut där han ligger och hostar, jag har pysslat om honom i 2 dagar och fixat med allt möjligt. Gjort frukost (jättegod toast btw), tappat upp bad, lagt en kall handduk på hans panna (Precis som min mamma gjorde på mig när jag var liten, hoho) och tusenmiljoner andra saker. Blir helt fjompig. Innan jag åkte hem idag tittade vi på Smala Sussie och så höll jag om honom och klappade honom lite på kinden. Fina Mikael.

Idag kom mamma hem från Thailand också! Brun och fräääsch är hoon.
Nu ska vi titta på p3 guldgalan och äta en massa ostar & korvar.
En kopp té ska jag allt unna mig också..

Ciao

!!!!!!!!!!!!

HERREGUD VAD FILMEN SÖG.
SÄMSTA JAG HAR SETT!
Eller ja, vi såg inte hela för den var helt otroligt sämst.
!!!!!!!!!!
Ett hål i mitt hjärta..
PYTTSAN!
Vi tittar på grotesco nu, känns lite bättre i magen.

KRULLTOTT OCH JÄVLIGT PANK.

Hejsan jag heter Lif och har numera lockigt hår och är 1200 kr fattigare. Alltså så har jag 30 kr att leva på tills typ... Mars. Hallå skott i pannan! Mina februaripengar går ju till ett liftkort i Österrike.. (PEPPA ÖSTERRIKE!!!) Fikade upp nästan alla mina hela 30 kronor idag dock.. Jag är fikaberoende. Visst man blir en tjockis men det har faktiskt sina fördelar också, tro det eller ej! När man väl har blivit stammis på ett ställe och är polare med ägaren kommer allting så lätt.. En gratis kladdkakebit där, en 10 kronor billigare latte hiiit, hjälpa till med stängningen och få gratis maaat (Jag och Anna gjorde världens godaste toasts i nybakat bröd.. Fyllt av allt som fanns där.. Gah..) och skratta ihjäl oss med Alexis=ägaren. Idag har varit en kalas dag! Hängt 4½ timma på alexis och skrattat ihjäl mig med äänna och alexis, OMG SHOES..
Idag har tydligen hela världen (Kalmar. Coolt.) bestämt sig för att bestå utav en miljon ton grus och en massa vatten. JUST IDAG BESTÄMDE JAG MIG FÖR: Tjaaa.. Varför inte ta mina slitna converse idag? Jävla pucko..
Har alltså ägnat i princip hela dagen med att halka omkring och ha blöta skor= blöta raggsockar= sunket.
Nu ska jag och Anna vara snygga och se på hyrfilm.


21:10

Måste säga att Amanda Jenssen imponerar mig.
Rösten är så snygg, så snygg.


HEJ VI ÄR TYSKAR

Vi de 3 musketörerna bestämde oss för att styra kosan mot Aboda Klint för en hel dag skidor.
Mikael iklädd världens overall & oscars partyglajjor och Oscar i sin mammas täckbyxor. Så otroligt snygga och peppa på skiiiiing! Väl framme så är står lift jäveln still och när jag hittar 3 gubbar sittandes och fika i skiduthyrningen säger dom bara skrattandes att det är stängt och mumsar vidare på sina bullar.
Vi tog oss iallafall upp till världens högsta torn. Halaste stegen och världens sämsta kondition, vi överlevde knappt. Väl där uppe blev det otroligt snygga bilder måste jag säga. Jag blir ju kär.

 

Har förövrigt permanentat håret bara sådär utan att tänka efter. Hoppsansa!
Mitt långa hår krullade upp sig och nu är mitt hår typ redan rakt med lite smålockar här och där. Hmm..
Kanske det nya 2011? Permanenten ska göras om! Imorgon ska jag gå dit och boka tid. För såhär kanske inte är min allra snyggaste look..

 

Nu ska jag drömma om stort, tjockt, brunt, lockigt hår och låtsas att det är jag.
HEJHEJ

Förresten är det skola imorgon, det får mig att spy på tangentbordet, ganska snuskigt.


.

Jag är förbannad.
Nu går jag och lägger mig.
Fuck this

DAMN!

Heluu, det är lov för er som har missat det och jag bryr mig inte om datorer då så därför blir det inte nått mycket bloggande nu! Tänkte bara säga till er att lyssna in Concept Store och deras singel Damn! En vän David och hans kompisar som spelar, mycket bra må jag säga! Idag är jag glad, har spenderat hela 5 dagar med min man, spelat bowling och haft oss. Och imorgon ska jag till fina Kristin! Loooveelyyy!
Avslutar med att säga att jag har lockigt hår nu för tiden.
CIAO.

Concept Store – Damn!


SHAVE IT OF MAN!

Funderar på att klippa av mitt hår riktigt kort med en gigantisk lugg..
Har klipptid på tisdag..
Bort med det! Eller ha kvar?


532, LONG TIME

Sitter i Sjölinhuset, spelar spel och snackar dans! Wunderbar! Alltid mysigt med en massa trevligt folk. :)
Dock börjar ögonen kännas lite tunga nu.. Skulle faktiskt inte sitta helt fel med en kudde, en säng & en Mikael!

Funderar lite på om man ska ha något nyårslöfte.. Är ju så otroligt dålig på att hålla sånt där men den här gången kanske det skulle kunna funka. Sätta upp något slags mål, typ ha jävligt roligt. Äsch, jag vet inte. Har ju haft ett sådär halvår av många olika orsaker, vilket aldrig är roligt men ibland är det sådär. Får försöka att hitta lite olika lösningar på det jag tycker är jobbigt just nu och försöka, peppa till studenten. Förövrigt så är det 532 dagar kvar till studenten idag! Skulle jag längta tills den dagen? Neeej då, aaabsoooluuut inte! Haha, skoltröttheten känns som ett skott i pannan men jaa.. Vem känner inte så egentligen? Längtar bara till friheten att få göra lite mer vad man själv vill, ha mer möjligheter. Visst att man blir en fattig liten grej men jag längtar verkligen till att få jobba utomlands, lära känna en massa sköna människor, säsonga i Åre, skaffa någon mysig lägenhet i en stad där man tillåts att ha ett riktigt liv. Har ingen lust att gå i en skola där jag inte känner att jag är jag, känna att jag liksom tappar mig själv. Vet inte alls vad som kommer hända efter studenten, men jag tänker iallafall ut i världen och leva.


Nu ska jag däcka av trötthet i någon soffa någonstans och vänta på att David & co ska åka så jag kan sno lite skjuts hem till min säng.
So long!

2 Cool 4 School, Nyår foreevaah

Bilder sägs ju säga mer än 1000 ord så jag tror inte jag behöver säga så mycket..
En Malibu, en vinbox, en alkoholfri Champange, blinkande glasögon (Som för i övrigt äger) & en kaptenshatt..
Då går det som det går!
TACK FÖR SISTA KVÄLLEN 2010, NU KÖR VI PÅ 2011!
Ska bara ta en huvudvärkstablett & käka bakispasta först..



RSS 2.0